Storfrämmande!



Idag kom farmor, farfar och min kusin Felicia till Stockholm för att fira nyår med min familj.
Stört roligt att träffa min kära kusin Felicia, har saknat henne galet mycket sen jag var nere hos dom på höstlovet. Så nu är det jag och Felicia som ska köra gaalet över nyår, jajamensan!

/A


Flygande pannkakor


Woop woop, snacka om att jag äger röv på att vända pannkakor i luften, helt jäkla amasing!


Nu är det jul, IGEN.



Såklart så blir det en julafton med närmaste vännerna också, i år körde vi på att alla köper åt en person, för ingen hade speciellt bra med pengar för tillfället, haha! Jag gav Michaela (längst till vänster i bild) två par örhängen, ett par med converse skor på och ett par där det var en kapsyl och en kapsylöppnare, hon blev hur glad som helst, hon älskade dom och satte på sig converseörhängena med en gång, så söt! Mitt rim till henne löd såhär;

Dom här ska dingla
På en riktig pingla
Ett par skor och en öppnad flaska
***** kommer på din röv daska

(Jag väljer att ta bort namnet, bara ifall att :P)

Jag fick ett par grymt fina strumpbyxor och en choklad-ansiktsmask av Emma (tredje i rad fv.).
Snacka om att jag blev glad! AJ LÖV IT!


Julmiddag


Julmiddag med mammas sida av släkten på juldagen as allways! Denna gången hemma hos min moster, och hon gör alltid det så himla mysigt med en massa pyssel och grejer, på fotografierna kan ni se först en liten klämma som satt på servetterna där det stod god jul, och sen är det en vattenkaraff och ett glas. (Bara ifall ni blev lite osäkra på vad det var, så är ni helt med på noterna nu, haha! ;P)

/A


Sorry! Fullt upp här.

Sho bre snorunge, jag har helt galet fullt upp med allt möjligt just nu och eftersom jag har jullov så har jag ingen tillgång till photoshop så jag kan inte redigera några bilder heller. Men jag ska ta tag i allting och installera photoshop så ska jag uppdatera såhär i efterhand lite dag för dag vad som har hänt med bilder till och allting. Jag har bara inte tid nu.. :/ Men förhoppningsvis så ska jag hinna fixa med allting sånt imorrn, men det kan ju komma in en massa andra saker emellan också. Jaja, det är väll sånt som märks, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, see ya!

/A


I väntan..



I år så tycker jag nog att mina föräldrar har dragit ut lite för länge på julklappsöppningen, både jag och min syster börjar tröttna och det enda vi har för oss är att mysa med katten och kollar på tvn, men snart så kommer det nog igång får jag hoppas! Man är ju nyfiken på vad man ska få för något!

/A


Sötnosen.



Min lilla älskling ska ju självklart få njuta extra mycket nu när det är julafton och allting. Hon älskar att hoppa runt i snön och hon är ju för söt, så jag tog ut henne lite extra idag och passade på att fotografera henne lite samtidigt. Hon är väldigt social och nyfiken på kameran, så det var verkligen en utmaning att försöka få några bra fotografier på henne, men jag tycker jag lyckades ganska bra endå, hon är för söt, min lilla Strumpan!

/A


Vems julklapp..?


Imorse fick jag och min syster Kinect som vi har velat ha ganska länge, dock så börjar jag undra vem det var som ville ha det mest, jag, min syster eller min pappa..? Han verkar väldigt inne i spelet och ni skulle sett hans väldigt många segergester.. Lilla pappa, du är för underbar! :)


Myspys.



Sitter med la familia och myser framför tvn med tända ljus och tänd gran såklart! Uppesittarkväll går på tvn wohoo, traditioner!

/A


Favoriterna.




Kastar in några bilder på favoriterna i granen, just loooooooooooooooooooove them! :)

/A


Julförberedelser


Pynta granen, göra pepparkakshus, utsmycka apelsiner med röda sidenband och nejlikor och baka julgodis i massor. Mysigt som bara den och jag njuter av varje sekund jag får tillbringa med min familj och göra allting. Min kissekatt Trollet uppskattar också pyntningen, den lilla busan satte direkt igång med att leka med kulorna och glittret som vi hängde upp, hon är ju så gullig så det går ju inte att motstå att bara älska hennes underbara personlighet! Inga sura miner här inte :)

/A


Flippar snart ...

-Woohoo vad jag mår bra och livet leker! Och så var det inte så, :pPPPppPppP
Snart får jag helt ärligt panik, jag har levt snart fyra helt stört jobbiga dagar. Jag har omgetts av negativa människor hela helgen, jag glömde saker hemma imorse så va tvungen att åka tillbaka när jag va halvvägs till skolan och så kommer man försent plus att jag har ett irriterande fotoprov snart som jag inte kan någonting på alls och jag är så rädd att jag kommer faila totalt! Nu är jag rätt så TPL .. See ya!

/A


Kvällspromenad.


Jag vetinte vad det är med mig och att gå när det är sent, men på något sätt så motionerar jag otroligt mycket så fort det är för sent och man egentligen inte ska orka, idag var jag ute med Filippa och gick, förvisso var det inte lika sent som vanligt, men det var iallafall mörkt ute, jäklar vilken rebell jag är, helt otroligt!

/A


OH shit. .

Den vita bilen som jag tror står på parkeringen ser jag inte skymten av, och våran champangefärgade bil börjar gå under den med, det är inte ens någon idé att ta ett foto för fotografiet skulle endå bli helvitt, galet vad det snöar, jag höll på att svimma när jag kollade ut tidigt imorse påväg till toaletten. Och jag som inte hann färdigt med inspelningarna igår måste antagligen gå utanför dörren idag med för att få allting färdigt.. Nej nu får jag skärpa mig, JA Ä INT BITTER! Snart kommer Malin på besök, kulkul :)

/A


Inspelningar på G.

Idag ska jag och min kära vän Jennifer spela in min film med "skräcktema" till mitt projekt i skolan, jag hoppas verkligen på att det kommer bli som jag tänkt mig, om inte så hoppas jag iallafall att det kommer funka endå! Jag har börjat få ont i halsen och det stör mig som tusan. Så jag hoppas på att det inte gör att jag orkar mindre idag för imorgon hinner jag inte filma speciellt mycket. Imorgon är det egentligen tänkt att jag ska redigera eftersom den ska visas upp i skolan på måndag! Känns lite stressigt just nu eftersom min skådespelare hade försovit sig också, men det ska nog gå bra, nu måste jag ta och tömma minneskortet så jag kan filma någonting, ha det!

/A


Utställning.



I våran underbara skola har vi en helgrym fotoklubb som jag är med i, och vi ska ha en utställning i skolans cafeteria där vi ska på något sätt summera 2010 i en eller två bilder, och jag hade absolut ingen fantasi alls till vad jag skulle ta för bild. Så det slutade med att jag tog en bild jag redan hade fotograferat till ett tidigare projekt i skolan på min insulinpenna, eftersom jag har haft diabetes hela 2010 också. Så bra fantasi hade jag, haha!

/A


Snökaos? Yes!



Varför ska meterologerna alltid ha rätt när dem förutspår dåligt väder? Jag känner en väldigt stor lust att stanna kvar i skolan och sova över för att slippa gå ut i kaoset som är nu. Någon kom och rädda mig med en bil så jag slipper åka kommunalt!

/A


Från förr.



Älskar när man får personen framför kameran avslappnad, så att man verkligen kan få den där perfekta bilden som man skulle kunna dö för. Här är min älskade Jennifer, bilden är ifrån tidigare i år. :)


Taggar inför ikväll!

Fram med mini dermen och smörj in benen, ikväll är det julavslutning på poledancingen och jag är såå supertaggad! Jag avgudar koreografin och det är ju bara hur roligt som helst att dansa, nu hoppas jag bara på att jag inte ska faila och göra bort mig inför hela publiken, då blir det pinsamt!


Bilder.




Jag kan erkänna att vinter till en början faktiskt är väldigt mysig och vacker, men det börjar ju bli lite långdraget när det har vart snö ute i 2 månader. Jag klarar ungefär 2 veckor, sedan vill jag hellre sitta inomhus med en varm kopp te och en mysig filt. Men jag uppskattar såklart snön sålänge den kan göra mina bilder fina, då är den välkommen att stanna hur länge som helst, haha! :)

/A


Musikaliska vänner!

Mina kära vänner Simon Palmert & Michaela Zits är hur musikaliska som helst och Simon har gjort den här låten som dem två sjunger tilsammans och den är så grymt bra! Jag lyssnar på den om och om och om igen! Man blir som beroende! :) Kolla på dom på youtube också! [Simon och Michaela - The speed of light]


Lucia!



Idag välkomnades jag med ett väldans gulligt luciatåg från en grundskola i närheten av mitt gymnasium. Dom var hur söta som helst och jag kände verkligen att julstämningen höjdes några nivåer när man såg de levande ljusen och allting! Det bjöds även på peppisar och glögg, myspys!

/A


Fullt upp!



Idag är nog den dagen som allting händer samtidigt, det var länge sedan det var såhär stressigt måste jag säga! 
Today fyller min gulliga lillasyster Antonia 12 år, så henne ska vi fira massor! Sen så ska jag på julmiddag med hela familjen tillsammans med pappas jobb på Årsta slott, sedan ska jag träffa Sarah och fixa en present åt Malin som har tjejmiddag ikväll vilket jag också ska gå på och det enda jag missar idag som jag verkligen ville se det är Michaela och Simon som ska spela i kulturhuset idag, det känns ganska pissigt att missa för jag vill vara där och kolla såklart! Jag önskar dem båda allra största lycka till och jag hoppas verkligen att dom njuter och har så roligt de bara kan!

/A

 [Bilden i inlägget är en bild från ett arbete i skolan som jag har fotograferat, på bild är min lillasyster Antonia och jag skulle tolka en bild av Lewis Hine när han hade fotograferat barnarbete]


SNÖ!


Det ser ut att bli en kritvit jul i år, än sålänge har det ju bara snöat och egentligen aldrig töat.. Känns inte jäättekul att gå upp på morgonen med nära 19 minus ute och största snödrivan precis utanför dörren, då sitter man hällre inomhus med en stor godispåse, en varm kopp te och en rysligt bra film! Jag är sommarbarn.. vilket kanske märks, men julstämningen gillar jag såklart, det jag inte gillar är ju dom tio lager med kläder man måste sätta på sig för att ens kunna gå utanför dörren. DET är inte kul! Men det är inte långt kvar till jullovet, och då ska jag inte sätta foten utanför dörren ska jag lova! Haha :)

/A


RSS 2.0