Pinsamma jag..

Ni kommer ju skämmas för att ni känner mig när ni läser det här alltså, håll i er! Såhär var det; Gabi och jag gick hem från dansen men Gabi tog inte tvären med mig den här gången för att hon skulle till sin mamma så jag fick åka ensam. När jag sätter mig på tvären så ser jag en fett snygg kille som jag kollar in under resans gång, och vi får ögonkontakt några gånger. (Jag har dock inte sovit mer än tre timmar och är sjuuuukt trött och seg i skallen!) När min station äntligen kom så såg jag att han och hans kompis skulle gå av där också så jag planerar lite snabbt min slutscen som i mitt huvud blir perfekt. Jag slänger lite med håret samtidigt som jag ställer mig upp och svassar fram till dörren lite innan den har stannat. Den snygga killen och hans kompis går förbi och kollar på mig å jag kände mig nöjd som as, hade galet hög musik i öronen och njöt av min stund. I nästa sekund så stannar tvären, jag tycker att det är ovanligt mörkt på perrongen men står kvar och trycker på knappen så att dörrarna ska öppnas men knappen börjar inte lysa som den brukar och dörrarna öppnas inte.. Lite diskret förvirrad kollar jag mig omkring och sedan bakåt, där möts jag av den snygga killens blick samtidigt som han och hans kompis garvar och går av på andra sidan. /A

Sportlov!



Denna vackra dam är det jag sitter och väntar på för tillfället, vi har bestämt träff på 840 och jag slutar en halvtimme innan henne .. lite segt eftersom man vill komma ifrån skolan så fort som möjligt nu när det är sportlov och allting! Jag har börjat få lite ont i halsen vilket oroar mig, jag vill inte bli sjuk nu när man äntligen har lov, minst av allt nu till helgen också. Men jag har iallafall försökt få mamma att köpa hem Kan Jang så att jag kan bli frisk så fort som möjligt! Jag och Carro ska gå igenom allting vi ska göra imorgon så att vi håller tider och hinner med allt innan folket kommer, det är mycket att planera när det blir fest! Jag ska hinna med att hitta någonting nytt att ha på mig också, samt finfina presenter till Carro såklart!  Jag hoppas verkligen att det går med sig! Nu ska jag nog ta och gå ner till bussen, se ya lateer!

/A


It's all about the clothes.

Snart ska jag rulla iväg till Jennifer och där ska hon och jag gå igenom vad vi ska ha på oss på Lördagens trevligheter. Det enda jag har att göra är att packa ner lite klädval i väskan och en kjol som Jennifer möjligtvis ska låna av mig och sen bär det av! Sitter just nu i vardagsrummet med pappa (och varsin laptop!), tar det lite lugnt, varvar ner med lite Bandit och sjunger med till Smell like teen spirt med Nirvana, de e la najs! Nej nu ska jag slita mig från datorn, haha, snacka om att jag är seeg.. ROCK OON!

/A


Business


Sitter i skolan på Grafisk Design och ska slutföra ett arbete. Känner mig lite seg och längtar till fredag så att man kan få sportlov! På fredag blir det ridning som vanligt, och jag ska leda uppvärmningen den här gången, är lite nervös men det ska nog gå jättebra tror jag! På lördag blir det fest som jag ska vara med och hjälpa till på, jag hoppas att det inte blir allt för mycket kaos! Filippa kommer vara där också så det kommer bli galet najs, jag saknar henne som tusiken! På söndag ska jag med Gabi och fotograferas på the studio, det ska bli chill, jag hoppas bara på att jag inte är allt för sliten efter lördagens påhitt, hehe. Nu ska jag fortsätta med graf arbetet, peace out!

/A


Redigering + Shopping

Hej hopp!
Kommer inte med några roliga bilder idag för hinner inte riktigt med det .. :/ Just nu sitter jag i skolan och redigerar en bild på Carro som det är tänkt att hon ska ha som profilbild på Facebook sen. Om ungefär en halvtimme ska jag möta kära lilla Carro i Nacka Forum och så ska hon shoppa en awesome outfit tills på Lördag förhoppningsvis, jag följer med som smakråd, det ska väll gå underbart bra tror jag! Nu ska jag sjunka in i Photoshop igen, peace out!

/A


B-I-O



Woohoo, idag ska man på bio, myspys! Gullivers resor är inte direkt någonting som jag är jättetaggad på att se men det blir nog bra! Sällskapet man har med sig den här gången blir Mamma, Pappa, Syster och Jennifer, härligare kan det bara inte bli, nu ska jag ta och dra på mig lite kläder för att sedan åka in till staden med Jennifer lite tidigare. Glöm inte: Dont mess with the small people.. :O (HAHA)

/A


New glasses!


Denna helgen blev man bjuden på lite lördagsgodis igen, idag fick jag hem mina efterlängtade silver pilotisar från E&E-glasses, styrkan är perfekt och jag kunde nog inte få en bättre start på dagen!

/A


Farväl är det värsta

Idag kom dagen jag hoppades aldrig skulle äga rum. Dagen då min nyfunna och otroligt härliga gymnasievänn Filippa byter skola. Jag mår piss rent ut sagt, jag är otroligt glad för hennes skull, såklart! Kan inte säga annat, men att veta att hon inte kommer finnas vid min sida i skolan känns surt, och att vi inte kommer ta studenten tillsammans! Hon är så himla underbar så man nästan undrar vart hon har varit hela mitt liv, en sån otrolig glädjespridare! Det värsta är verkligen om detta farvälet verkligen skulle vara ett farväl och inte bara ett vi ses som jag hoppas på och som vi har sagt. Jag saknar dig redan Filippa, och du har snott med dig en stor del av mitt hjärta <3

LG Hockey Games













Today när jag var och handlade på coop med mamsingen som vanligt på Lördagsförmiddagar så ringde Gabi mig och sa att hon hade biljetter till LG Hockey Games Sverige-Ryssland. Jag tvekade först för gillar inte riktigt hockey men hon mutade mig med att vi fick gratis dricka och mackor i pauserna eftersom vi hade vip-kort. Så jag följde med endå, bjuder på några bilder från eftermiddagen, några mindre bra men men :P Vi satt på tredje raden, ganska najs om man tänkte bort svettlukten, haha! Jag kände mig ju lite off.. ibland kunde jag sitta med stillblick och så petade Gabi på mig och viskade "Amanda, pucken är på andra sidan" Haha, bara så jag. Men det var kul och jag är oerhört tacksam över att hon bjöd med mig, tack älskling!

/A


Amandafixarallt.se


Just nu sitter jag med Gabi på espresso house och hjälper henne med hennes blogg, tänkte visa er hur headern jag gjorde blev och det är jag som har tagit bilden också, hehe :) Ni kan såklart klicka er vidare till hennes blogg om ni klickar på bilden, är inte det lite awesome? Nu ska jag avsluta mitt lilla möte och dra mig hemåt, peace!

/A


Dans bitches!



Snart drar jag och gäbey iväg till dansen, har inte hunnit uppdatera från igår, då hände det mycket röliga grejor, men ska uppdatera ikväll om jag hinner, CIIAAO BELLA, rock on ;)

/A


Lek i photoshop!



Eftersom jag hade typ ganska lite att göra idag så blev det lite lek i photoshop, mitt offer idag blev min käre vän Simon, förlåt! (HEHEHE) Försökte mig på "hårfärgning" för första gången, gick väll sådär tycker jag, va lite svårt med den mörka bakgrunden, höhö. Peace out!

/A


Grym fredag!



Limmar upp en bild på mig från studion, tycker att den är awesome så det får bli nya bakgrundsbilden på min lilla laptop! Jag har redigerat den lite annorlunda, tänkte försöka inspirera er läsare till att prova på nya saker också!
 
Idag vaknade jag av att pappa väckte mig och sa att Filippa hade smsat mig om att alla bussar är inställda och att gröna linjen inte gick pga all snö och blåst.. vilket betyder att vi inte på något sätt kunde ta oss in till skolan, och jag fick lite panik eftersom jag hade matteprov idag och allting. Jag lägger mig med mobilen i sängen och kollar runt lite på facebook och ser att det är flera som har skrivit att all undervisning på MG har ställts in utav rektorn, awesomeness! Så jag sover vidare tills Jennifer ringer mig och säger i princip att hon får panik för att hon inte vet hur hon ska ta sig till sin skola och hon inte har någon aning om hennes lektioner är inställda eller inte. Jag säger åt henne att ta reda på det och sedan ringa upp mig så jag får sova lite och inte långt därefter ringer hon igen (-.-') och säger typ att lektionerna är inställda och att hon kommer till mig om en timma . Jag skyndar mig upp, käkar frukost och gör mig iordning så kommer hon med en enorm godispåse och vi sitter och kollar på film på voddler ett tag och sedan ägnade vi resten av dagen åt att kolla på en film om skönhetsredigering i photoshop på tvn, jag var grymt intresserad och Jennifer låg och halvsov, haha! Det är väll typ vad jag har gjort idag, inte så väldans intressant men endå! Nu ska jag nog ta och plugga lite matte, det gick grymt dåligt igår och nu när jag endå får några extradagar på mig tills matteprovet är så ska man nog ta dom till vara! Rock on bitches!
/A


Pluggeliplugg.


Här har ni anledningen till att jag aldrig uppdaterar någonting roligt eller lägger upp några nya inspirerande fotografier, matteprov imorgon, skyll på mina lärare!

/A


Graaf!

Tjenixen!
Sitter på graf och väntar på att få någonting vettigt att göra eller lära sig någonting nytt.. Grafisk kommunikation är så jäkla roligt! Första vändan i Illustrator, ska bli roligt att lära sig något nytt, tjingeling!

/A


Mitt minne!



Snart får jag panik på mig själv.. idag var jag galet duktig och gick upp när väckarklockan sa åt mig, (08:30), duschade, sminkade mig och klädde på mig precis i tid, går till bussen, smsar filippa och får reda på att det är idrottsdag idag och att vi börjar klockan halv 1.. FÖRIHELVETTE! Det var bara för mig att gå hem igen och sitta och göra ingenting i en timma.. snart ska jag gå igen, denna gången åker jag till handen för att ta pendeln med Filippa istället, hon har då hjärnan på rätt ställe den tjejen!

/A


Girls night out!



Ikväll ska jag träffa tjejerna och så ska vi ta igen en massa missad tid, det var grymt länge sen som vi alla träffades, även om det inte är alla som kommer med ikväll men endå! Först börjar vi lite chill med Melodifestivalen i all ära, den får man inte missa! Sen pallrar vi oss iväg in till the city och har lite mysigt, vi skulle gå till något fik tror jag och mysa lite, har inte så mycket koll men det blir nog bra! Längtar nuuu, ska snart käka lite middag med underbara familjen och sen är det bara att göra sig iordning för utgång! Simma lugnt!

/A


Nya glasögon påväg!



Nu är ett par glasögon från eoe-glasses.com påväg hem till mig med styrka och allting fixat. Det känns väldigt bra att jag äntligen hittat några som jag gillar, det är ju galet svårt! Först sprang jag runt på varenda glasögonbutik som fanns och sedan kom jag på att jag kunde leta på nätet också och då gick det lite bättre! Vad tycks? I like!

/A

Bild lånad från eoe-glasses.com


Freedag!



[Hittade en gammal bild på min kanin Strumpan, söt eller söt!?]

Yes! Äntligen fredag! För mig blir det inte mycket festande, tråkig chey? Nää! Jag ska rida runt 6-7 och sen åker jag hem, tar det chill, käkar middag och umgås med familjen och sen blir det Let's Dance! Just nu känns familjen viktigare än att springa ut och festa galet, är inte speciellt sugen på att ta hand om fyllon och leka mamma, jag dricker inte så det blir oftast så att jag tar hand om dom andra hela tiden istället. Hemmafester är inte direkt min grej heller, jag är mer för uteklubbar med massa härlig dans, så när jag har åldern inne blir det nog lite mera av den varan! Nu ska jag sätta ihop ett bildspel med bilder från ett projekt vi hade tidigare förra terminen, peace out!

/A


Skolan!

Woohoo! Äntligen tillbaks i skolan, känns bra känns bra! Har grymt mycket att ta igen så det kommer bli plugg plugg plugg framöver. Inte så mycket mer att säga för tillfället, rock on!

/A


Pure L-O-V-E

Jag har drömt mig bort bland alla underbara smycken på JFR.se som jag faktiskt upptäckte för inte så länge sen. Där finns det så mycket fint så man knappt tror att det är sant, och billigt är det! Jag tänker iallafall beställa hem allting! Måste ge mina godingar här hemma några kompisar och dessa skulle bli perfekta partners tror jag. Jag har samlat ihop några av mina favoriter, kan man göra annat än att älska dem? Gå in du också och känn kärleken på JFR, du kommer inte bli besviken! ;D



/A


RSS 2.0