Todays


Fotograf: Iris Nilsson

T-shirt - Cubus
Halsband - JFR.se
Jeans - Levis Curve ID /Från Las Vegas\
Klackar - Nelly.com /Matsumoto White Snake\


Northern Women in Chanel




De här fotografierna är några av mina absoluta favoriter från Notrhern Women in CHANEL utställningen, alla var otroligt fina och kunde knappt välja ut vilka jag skulle lägga upp på bloggen men dessa fick det bli, är dem inte underbara?

Fotografiska

Idag hade jag helt glömt bort att vi skulle till fotografiska med fotoklubben så det kom som en positiv överaskning! Jag, Sofia, Alexandra, Felicia, Hampus och Adam var det som följde med och det var som alltid sjukt mysigt att vara där! Min favorit utställning den här gången var nog Nothern Women in CHANEL fotograferat av Peter Farago och Ingela Klemetz-Farago. Ganska givet att det var just dem bilderna jag fastnade för då mode-fotografi är en av mina favorit genrer. Dock var Liu Bolins utställning The invisible man väldigt cool, för det är nog det ordet jag skulle använda, cool. Lägger upp lite bilder som jag fotograferade så får ni se vad jag menar!
Efteråt så samlades vi uppe på cafét och fikade lite samtidigt som vi pratade lite skit om allt möjligt. Har jag nämt den sjukt vackra utsikten därifrån? Troligtvis den finaste i Stockholm!
Tänkte att jag gör ett eget inlägg med bilderna från Northern Women eftersom det är lite flera bilder, så slipper detta bli så himla långt med en massa olika bilder hit och dit!










Colder


It's getting colder, vill verkligen inte till hösten och vintern. Snö, slask, regn och mörker är inte något jag gillar att leva i, en lång lång resa till ett varmare land med vita stränder och varmt vatten. Slippa plugget och bara slappna av i flera veckor. Någon mer än jag som tycker att det låter lockande?


Todays




Hatt - H&M
Linne - H&M
Jeans - Levis
Poncho - Vintage
Halsband - Gina tricot
Ringar - Stylebytyra, Ur&Penn, Glitter, JFR


ME



Bjuder på en bild på mig själv som jag tog för nästan precis ett år sedan till mitt första fotoprojekt när jag hade börjat ettan. Tänk vad snabbt tiden går, det känns som igår.


Inspiration


Fotograf: Amanda Ljungberg

Min lillasyster visar upp en jumpsuit från BikBok, tycker den är perfekt på henne, u like it?


Todays


Twiggy blev dagens inspiration.


Igårkväll











Låter bilderna tala för sig själva, trevlig kväll!


Kräftskiva




Kvällen startades med en kräftskiva hos grannarna, min familj, Fannys familj och Maddes familj. Trevligt trevligt! Jag och Fanny käkade hamburgare eftersom vi inte äter skaldjur. Men det funkade lika bra det!


Hemmakväll







Igår drog Jennifer med mig och Molly till Hemmakväll för att köpa godis. Jag skulle inte köpa nånting men det slutade med ett kilo .. Burkarna man plockar i var så söta så jag kunde inte motstå!


Todays



Linne från H&M
Shorts från H&M
Örhänge från JFR
Väska från Loppis
Skor från Nelly.com


Inspiration



Slängde ihop en enkel, stilren och sjukt snygg outfit för att inspirera er lite. Jag har helt snöat in på svart så därav färgtemat. Linne från H&M, Byxor från BikBok, Piercing från Kroppskonst och Klackar från Nelly.com


Ridning



Idag var det ridning på schemat som alltid på fredagar. Jag fick rida Pirello för första gången och det gick over all ganska bra. Jag var knappt nöjd men min ridlärare var jättenöjd och mamma sa att det såg bra ut också så det får jag väll lita på. Han var väldigt stark i munnen så det fanns mycket att jobba med och ta i. Lite skillnad från förra gången alltså. Han är inte liten heller, hela 172 i mankhöjd. Bilden här ovanför på honom är i världens sämsta kvalitet för att jag har förstorat upp den, och den gör honom inte heller rättvisa för han är världens finaste i verkligheten! Bilden är lånad från Vendelsö Ridskola.


Hatt



Man måste bara införskaffa sig en hatt tills i höst om man inte redan har en. Köpte denna från H&M för 129:- och jag älskar den! Perfekt till småruggiga höstdagar, don't you think?


Beroende



Jag tror att jag har påbörjat ett beroende, detta beroende består av komponenterna shopping, silver och smycken. Idag när vi hade lunchrast så drog jag med mig Alexandra till Nacka forum och köpte lite höstnyheter från Ur&Penn. Sjukt fina grejer och saker som jag har letat efter länge. Inte världens bästa kvalitet på bilderna med ringarna men det får ni leva med! Allt som allt kostade det 325:-, inte så jättefarligt endå?


Claw



Oooh i just love it! Helfingerringen från JFR slår allt!


Shopping




Idag hade vi som vanligt en tre timmars lång håltimme mitt i skoldagen. Så då trallade jag och Erica iväg till Nacka forum och jag fick med mig en t-shirt hem från Zara. Hittade den på rean för 39:-, hur kan man stå emot?


Inspiration


Foto: Graham Smith

För dem som känner mig så är jag helt förälskad i svartvitt! Den här bilden fotograferad av Graham Smith har gett mig inspiration många gånger. Loove it!


Smycken



Smyckena som jag beställde från JFR är redan här och jag är sjukt nöjd! Bild på helfingerringen kommer imorgon. Hann inte fotografera den idag. Too bad, den är sååå snygg!


Todays


Ganska enkelt, men åh så skönt! Tröjan är ny och kommer från BikBok. I just l-o-v-e it!


plugg

Känns som om det har regnat läxor över mig de senaste dagarna, just nu har jag fortfarande allting på hög. Matematik C, Naturkunskap A, Kultur & Konstanalys, Mediekommunikation och Historia A. Förstår ni hur mycket det är!? Och jag började skolan i torsdags.. Hur ska jag klara mig? Sen har jag fotojobbet, ridningen och dansen också.
Där har ni iallafall anledningen till att jag kanske inte alltid hinner med rykande heta updates.


Dans

                

Dans dans och mera dans, det var vad min eftermiddag/kväll bestod av idag. Först var det Dancefusion på TIDA, en liten överaskning vi fick var att vi inte längre skulle ha Filip som lärare utan Tobbe (som bland annat har setts i Floorfiller). Sjukt roligt att få bli undervisad av en ny lärare, man lär sig på så olika sätt av alla och det är minst sagt super med lite omväxling!

Sedan var det bara att rusa iväg till Balettakademien där det var prova-på kurser i lite olika dansstilar. Det var tänkt att jag och Gabi skulle prova på commercial jazz men när vi kom dit så var alla platser tagna, kvar fanns då balett och tone & stretch. Det slutade med att två skeptiska små damer trallade upp till tone & stretch och rullade ut yoga mattan. Men det var överaskande roligt och tusan vad det brännde i musklerna! Mycket fokus på rumpa, mage och armar vilket inte alls gör mig något emot! Hade man lite pengar över skulle denna kursen vara den perfekta kompletteringen till träningen, är att rekommendera!


Dans


Idag kom jag och Gabi till dansen en timme för tidigt, sjukt störande! Men Filip tipsade om ett fik som vi gick till och fördrev tiden med tills dansen började. Gabi var på sitt absolut charmigaste humör idag, söta unge!


Todays



Stickad från Bikbok, Halsband från H&M, Leggings från Gina tricot, Skor från Scorett och Klocka från Jennifer.


Jobb


Idag tog jag mig tid för jobbet som jag har vid sidan om skolan för att försöka få alla bilderna klara, det gick väll hyfsat bra tills kameran dog då!


Old times



Kom nyss hem från en långpromenad med Michaela, Molly och Jennifer. Vi visste inte vad vi skulle göra så vi gick till Ica Maxi för att se vad som föll oss in. Jag blev helt amazed när jag såg att dem hade Calippo Shots för 6:-. För det första så var det grymt billigt, och för det andra så har jag inte sett den glassen på typ 10 år. Dock blev jag lite besviken på att det inte fanns den gröna. Men den orange är minst lika god!


Kärlek

Idag fick jag hem mina piercingar och min tatuering som jag köpte tillsammans med Felicia från kroppskonst.nu. Köpte en med silverstenar till mig och en med rosa till Jennifer, är jag inte supersnäll!? Sen var jag bara tvungen att köpa en streckkods-tatuering att sätta i nacken också, ashäftigt att det står HARDCORE där det ska vara siffror också, me like!

Todays

Körde på lite höstiga toner idag. På något sätt så längtar jag efter hösten,
även om jag älskar sommaren. Men det är så mysigt!

Igårkväll

Igårkväll umgicks jag med Molly och Jennifer. Vi gick till Norrbybadet och umgicks med lite folk, några som man inte träffat innan också som va astrevliga! Vi gick förbi Felix på vägen och Jennifer lånade hans Garant jacka över natten för att hon inte skulle frysa. Smart tjej! Gick hem hyfsat tidigt, skulle ju upp till skolan idag(!).

Slösa






Lite nya smycken till samlingen beställda, kommer förhoppningsvis på onsdag, woho! Snacka om att jag ÄR slösa. But I like it :)


Fika










Åh, jag känner att detta blev en rejäl bildbomb! Inte bästa bilderna eller kvalitén, men bättre än inget right? Vi cyklade iallafall till Felix, fikade och så. Niklas kom förbi en stund också, kul att träffa killarna igen! Felix supersöta katt Golden låg i skuggan och tog det lugnt med oss också. Sen upptäckte jag och Jennifer att Felix hade kaniner på tomten som är hans systers. Supersöta, för att inte snacka om de små kaninungarna! Jag dör vad söta!


Snälla tjejer



Då är det bara dusch, kläder, håret, lunch och smink kvar då.. haha!
Strax ska jag cykla iväg till Jennifer och sen ska vi köpa lite grejer och överasska Felix med fika! Han är hemma och sliter med att renovera huset så vi tänkte vara lite snälla och bjuda honom på sällskap samt en liten trevlig rast! Är vi inte snälla?


Igårkväll



Igårkväll var vi hemma hos Joel (Vi = Jag, Malin, Sarah & Jennifer). Aldrig träffat Joel innan, knappt några där man kände sedan innan heller så det var sjukt kul att få träffa nytt folk! Såklart var det några gamla Lyckebyare där som vanligt också. Söta Tobbe stod och pratade med mig och Jennifer ett tag och det slutade med denna bilden ovanför, han tycker att han har gjort ett bra jobb för att bara ha gymmat i en månad och jämförde sig med Joel (bakom) som ja, ligger lite före!


Challenge


     

Detta var då dagens utmaning. Snacka om att jag var livrädd för att något skulle gå fel, för jag vet att jag skulle få betala frisören om det inte skulle bli bra. Men det blev finemang! Ska jag vara ärlig så är jag väldigt stolt över mig själv, haha! Det var nog på grund av den härliga musiken vi dunkade (så gott som det går från en Mac) som gjorde att det blev så bra! Och såklart blev Jennifer nöjd också! (Lucky me som slipper betala frisör!)


Todays



Skor - Scorett 699:-
Väska - Friis & Co. 599:-
Stickad - Gina Tricot 179:-
Leggings - Gina Tricot 199:-
Leopardmönstrat paraply - Marknad 199:-
Skinnjacka - Cubus 250:- (Fyndade på mellandagsrean!)
Nagellack - H&M (Färg: Sunset dreams) /Present från Felicia!/


Espresso house

 

Äntligen har Espresso House öppnat i Haninge Centrum. Snacka om lycka! Jag och Jennifer åkte dit för att ta en invignings-fika. Vi satt och pratade lite och drack Chailatte (såklart!).
Dem har inrett det supermysigt med sittpuffarna i Stockholms-serien från IKEA och lite mysigt höstiga toner som vanligt, sjukt fint!


No fan


Fotograf: Elsa Kärrlander

Inget riktigt fan av Michael Jacksons musik om jag ska vara ärlig, men I like his moves!


Yesterdays details

Gårdagen till ära ägnade jag till att ha på mig min kära klocka jag fick i present av Jennifer och typ världens underbaraste halsband som jag fick av Felicia i present. Love you girls!

Stallet



Första ridlektionen idag! Sjukt skönt att komma tillbaka till ridningen igen, har saknat det hela sommaren. Skulle ridit i sommar men hade inte tid pga. jobbet. Lite surt, men så är det! Anyways så fick jag rida Kotte (på bild) som jag aldrig ridit innan, sjukt roligt att få prova på nått nytt! Det gick hur bra som helst och fick en liten ego boost kan man ju säga, längtar redan till nästa fredag!

Bild lånad från http://www.vendelsoridskola.se


Jag saknar dig!



Den nya filmen Jag saknar dig hade biopremiär nu i veckan och det är en film som jag och min tjejkompis verkligen skulle vilja se! Helt otroligt glad blev jag när jag fick se att man kunde tävla om biljetter, jag har velat gå men Jennifer (min tjejkompis dåra) har inte haft några pengar. Jag har tjatat och tjatat på henne om att bjuda henne på bio, men icke sa nicke det fick jag inte. Därför skulle det vara perfekt om jag vann biljetter för då har hon ingenting att säga till om, och det är verkligen någonting jag skulle vilja bjuda henne på!
 
Jennifer då är en av mina närmaste tjejkompisar. Jag skulle hellre kalla henne min syster än för en av mina närmsta tjejkompisar, hon är som en del av min familj och jag känner mig helt som hemma hos henne. Vi har samma humor men förutom det så är vi ganska olika, vi kompletterar varandra!
Hur som helst så skulle jag vilja bjuda henne på det eftersom vi knappt har setts i sommar alls för att jag har varit bortrest och jobbat. Därför vill jag ta igen det med en riktig myskväll på bio!

Vill ni som läser detta också vara med och tävla om att vinna biljetter? Gå in på http://filmjagsaknardig.blogg.se och försök du också! :)


Todays



Foto: Alexandra Jouper & Elsa Kärrlander

Jeans - H&M
Blus - Bikbok
T-shirt - Gina tricot
Skor - Scorett  /Samma som igår/
Halsband - Present från Felicia (Köpt på Öland)
Klocka - Present från Jennifer (Köpt i Spanien)


Studion

Idag på våran lunchrast (som var 1 timme och 40 minuter lång) så smög jag, Elsa, Hedwig och Alexandra iväg till studion igen! Jag tänkte få lite jobb gjort och det fick jag färdigt på sisådär 15 minuter kanske. Resten av tiden lekte vi lite framför kameran och det blev lite roliga bilder, tänkte jag skulle visa några stycken iallafall! :)
Stackars Alexandra fick inte vara med på en enda bild, men så är det väll när man är fotograf! Så, Fotograf: Alexandra Jouper!






Fika


Catched up med Gabi på Espresso house efter sommaren och allt. Pratade igenom en massa som hänt under sommaren och om sommarjobb and all. Nästa vecka börjar dansen igen (woho!), eller ja på söndag börjar den eftersom vi går efter engelska veckor på Tony Irving och då börjar veckan på söndag. Konstigt I know men så är det! By the way så typ älskar jag Espresso house's nya design på take away muggarna!


Todays details







1. Kilklackar från Scorett 699:-
2. Örhängen från H&M 69,50:-
3. Mobilskal från T-shirt store 199:-
4. Laptopfodral från Ordning & Reda 379:-
5. Solglasögon och senilsnöre från T-shirt store 199:-/99:-


Todays scool outfit



"Everything will be okay in the end, if it's not okay it's not the end".


F står för fika och först




Började dagen med en fika på Espresso house med Alexandra. Sjukt trevligt att träffa någon från klassen såhär dagen innan man börjar igen och allt. Bara för att catch up liktsom :)


Harry the potter










Alla dessa godsaker blev vi bjudna på hemma hos Micis. Allting totally Harry Potter och såklart på engelska. Det är sjukt vad hon är driftig och engagerad, nästan så att man blir lite avundsjuk! Hon går in helt för grejen liktsom, coolt! Tycker ni inte att det ser lite smaskigt ut? :)

S står för Shopping

Idag åkte jag och Jennifer iväg till handen och jag fick shoppa loss lite. Jag vet, shoppa loss i handen.. men vi varken orkade eller hade tid med att åka in till stan, så förorten fick det bli! Inga bilder at all men köpte inte så jättemycket. Utbudet är ju inte det bästa så väntar med vissa grejer tills imorgon när vi har planerat att åka in till stan och kolla runt lite också. Strax drar vi iväg till Micis på en Harry potter inspirerad tjejmiddag, visst har jag nördiga kompisar? Men jag älskar dem endå! :)


HEMMA!



Äntligen på hemmaplan! Jennifer och min familj mötte mig på centralstation och sedan var det bara raka vägen hem. Gullig som jag är köpte jag ett örngott som Jennifer kunde vila sitt lilla huvud på under natten. Själv fick jag världens finaste klocka av henne i födelsedagspresent som hon köpte i Spanien. Gullig som hon är köpte hon presenter till resten av familjen också. Min lillasyster fick tre armband, min mamma fick en klubba formad som en snopp, ett par örhängen och min pappa fick Whiskey. Tror nog att pappa skulle kunnat kyssa Jennifer i det ögonblick han såg vad han fick, så glad blev han! Haha, mamma var nog ganska nöjd hon med ;)


Några







Ett hopplock av bilder jag fotograferade med min kära i-Phone och sedan redigerade i applikationen Instagram som by the way är typ den bästa applikationen för fotogalningar ever! Hope you like it! :)


Ny skepnad


Min mobil har gått från att klä sig i ett klistra-på skal från Las Vegas till ett trendigt och supersnyggt skal från T-shirt store och ser nu mera ut som en old-fashioned kamera. Tyckte att det passade ganska bra då jag för tillfället fotograferar det mesta till bloggen med min i-Phone. Har varit alldeles för lat för att orka ta upp min kära D90.. hehe!


Train


Nu sitter lilla jag på tåget mot Stockholm! Sliten och osminkad med hastigt påslängda kläder och smycken samt nytvättat ostylat hår. That's me! Men bjuder självklart på ett par bilder endå, nu blev ni glada va?
Nya in-ears från Urbanears inköpta. Skulle köpt svarta men de vita jag har i öronen var de sista dem hade kvar. Lucky me att jag ens fick några! Skulle kännas ganska trist att ha en 5 timmars lång resa framför sig utan musik i öronen. Nu ska jag återgå till whatever you do on a train, puss puss hej hej!


Tears


Idag såg jag farmor gråta, och jag vet inte riktigt varför, men jag blev varken ledsen själv eller fick någon slags medkänsla av något slag. Jag var helt och hållet helt likgiltig när jag frågade om vad som var fel och kramade om henne. Helt känslokall kan jag omöjligt vara, men jag undrar vad det är som gör att jag inte bryr mig eller tycker synd om henne. Kan mycket möjligt vara så att jag redan ser henne som en svag person och därför inte blir förvånad av att se henne gråta, jag har ju sett det så många gånger förr.

Det är nästan så jag mår dåligt av att jag inte verkar bry mig, det är hemskt, för jag vill ju bry mig. Men det känns onödigt på något sätt. Jag är ingen person som gråter till filmer eller vanligtvis gråter bland folk heller. Det är inte så många som har sett mig gråta. Varför? Jag vill väll inte bli sedd som en svag person, även om alla vet att varenda människa i världen gråter någon gång i livet. Folk dömmer andra som är mer känslosamma för att vara svagare. Jag gör det iallafall, och därför förutsätter jag att alla andra gör det också. Eller tänker jag helt fel nu?


Happy times..?


Enda tills igår runt klockan 6 så kände jag bara lättnad över att slippa ICA Löttorpshallen för i sommar, och inte behöva sitta i kassan något mera. Jag längtade efter att få ledigt och slippa det hemska lysrörsljuset och de jobbiga kunderna. Men klockan 6 igår så fick jag upp ögonen för någonting annat, när Fredrik skulle gå hem från sin sista dag kom han förbi för att säga hejdå och kramade om oss. DÅ gick det upp för mig att fy satan vad jag kommer sakna dessa personer jag har jobbat med i hela sex veckor. Att inte få träffa dem var och varannan dag kommer svida i hjärtat kan jag minst sagt säga. Mitt i Fredriks hejdå-kram var det nära att tårarna började rinna för att alla dessa tankar gick runt i huvudet på mig. Tänk om jag inte jobbar nästa år? Tänk om jag aldrig mer får träffa alla de här underbara? PANIK.


Sista dagen

Om mindre än en halvtimme påbörjar jag mina sista fem timmar på ICA i sommar, känns förjäkla bra kan jag säga! Ikväll ska jag, Felicia, farmor och farfar till Morells och käka middag. Hoppas på att Jonte jobbar så jag har nått att spana på, han är ju rena drömmen!
Nu ska jag pallra mig iväg till badrummet och torka håret innan jag kilar iväg till jobbet, puss på er!


Två nya



Två nya kärlekar till samlingen, fler på ingång!


Tatuering, nästa!

Har alltid velat ha en tatuering och nu vet jag banne mig vad jag vill ha för något, igår när jag var i Kalmar så gick vi förbi ett ställe där man kunde göra henna-tatueringar. Det slutade med att jag satte en streckkod i nacken och jag är så sjukt nöjd med den! När jag fyller 18 så ska jag LÄTT göra en streckkod i nacken, fast kanske lite finare än den jag har nu då! :) Lägger upp en bild så ni kan beskåda den vackra!


Vill haa!

Lea hade världens smartaste grej med sig i sminkväskan, en eyeliner i gel, sjukt smart och minst sagt användbar! Måste typ hitta en till mig själv, självklart hade hon köpt sin i Tyskland. :'(


Peace, love and ice cream!

Snabbuppdaterar lite från Kalmar! Jag, Angelica, Felicia, Nicole och Lea bosatte oss på Ben & Jerry's i några timmar. Käkade glass, drack Chailatte, caused alldeles för långa toalettköer och gjorde oss iordning för kvällen. Jag måste bara understryka att dem hade nog världens godaste Chailatte där, gick förbi och köpte en morgonen efter till frukost också! :) Tog lite bilder för att försöka visa hur himmelskt det var, enjoy!
(Klart man gick lite crazy!)







Oh lord!

Kom nyss hem från jobbet. Precis innan jag skulle gå från min kassa och stämpla ut kom det två killar med en hög pantkvitton som dem ville lösa ut. Det visade sig att dem hade stått och pantat i tre timmar och fick med sig sammanlagt 3.232 kr! Det är helt galet! Jag var tvungen att fråga dem vart alla flaskor/burkar kom ifrån, för så mycket har man inte hemma precis. Och allting kom från en restaurang från en camping i närheten. Jag hoppas dem killarna fick nånting för detta, för det kan inte varit speciellt kul, fatta att stå och panta burkar i TRE TIMMAR! Galet!


Jobbe

Jobbe å jobbe, inta semesta! Men sen blir det "långhelg" må jag säga! Torsdag tillbringas i Kalmar, samt natten och även fredag. På fredag ska jag titta förbi tandläkaren också och rätta till lite smågrejer, viktiga dock! Min framtand har börjat snurra sig tillbaka från startposition så det måste rättas till omedelbums! Sen blir det nog bara mys med kära vänner från Ölandet och på lördag är det tillbaka till Löttorp igen för sista jobbdagen!

Nu ska jag springa iväg till jobbet, börjar aldeles för snart! Ikväll hoppas jag på en härlig middag med Felicia och Frida. Puss på er!


Lika söt som vaaanligt!


Marknaden = ...?

Tillbaka från marknaden. Vad hände egentligen? Det fanns INGENTING som var värt att köpa. Det enda som gick att kolla på var iphone skalen, men det hade jag inte riktigt någon lust att köpa. Det fanns inte ett enda ordentligt ställe som hade sterling silver eller piercingar. Jag är helt klart besviken.

Det är väll bara att ladda upp för torsdag istället. Kanske lyckas hitta något lite mer aktuellt när jag vandrar omkring där istället. Får väll hoppas på det iallafall, nu är det jobb om en halvtimme. Idag är det 14.00-20.00, inte lockande överhuvudtaget men vad gör man. Jo, man går och byter om! See ya later!


Ready to hit the marknad!

Idag är det marknad i Löttorp, dock blir det inget shoppa galet denna gången. Måste ha överseende med pengarna tills jag ska till Kalmar på torsdag. Så idag ligger budgetgränsen på 400 kronor. Ska inhandla en present till jennifer och möjligtvis en ring till mig själv om jag hittar någon fin. Nu måste jag rusa!


Feeling missed


Longing for the kaoz


Snart är det nog på detta lantlivet jag har njutit av de senaste sex veckorna. Eller ja, njutit och njutit, jag har ju jobbat arslet av mig i princip hela tiden. Men vad gör man inte för pengar?
Bokade iallafall en tågbiljett hem till kära Stockholm igen. En förstaklass biljett såklart! Fönsterplats, bord, internet och sjukt sköna stolar. Så den 15:e klockan 20:45 sätter jag ner fötterna på hemmaplan igen. Då ska jag njuta som bara den kan jag säga! Längtar efter alla mina vänner, alla fester, tunnelbanan, shoppingen, bussarna, pipet som kommer när man går på bussen, Espresso house, ridningen, dansen och till och med SKOLAN! :O Tror nog att den riktiga njutningen jag längtat efter den här sommaren kommer precis i det ögonblicket jag ser min kära familj och älskade Jennifer på Cityterminalen på Måndag. Då kommer jag slappna av.


Besviken


Jag kan helt klart säga såhär i efterhand att jag är grymt besviken på mig själv, och vill ni veta varför? Jo därför att jag gick hem från jobbet idag. Även fast jag vet att jag gjorde rätt beslut eftersom jag mådde rent ut sagt piss, så är jag irriterad på mig själv eftersom jag vet att jag hade orkat om jag bara kämpat lite mera. Aja, så är det ibland, inga pengar på denna dagen då. Synd om mig. Buhuu!


Ändrade planer.

Jag och Felicia kom nyss hem från ICA. Vi har hyrt The adjustment Bureau och köpt middag till ikväll. Anton tassar troligtvis förbi för att kolla filmen med oss sen också, trevligt trevligt! Sista dagen han är här innan han åker hem till Växjö igen, känns ju ganska sad, men vaskamangöra. Vi kommer antagligen ses på ICA nästa sommar också, om jag orkar jobba då förståss!


At Felicias place.

Frida Käkar berts pannkakor och jag sitter vid köksbordet och väntar på att Felicia ska bli färdig. Håller lite småkoll på deras katter vid namn Kissen och Mjau så att dom inte får för sig att slicka upp smöret som står på köksbänken eller ta en tugga av någon av pannkakorna som ligger framme. Snart dags att bege sig till Anton kan jag tro, kolla på film och sen tvinga honom att göra mat till mig och Felicia. Ingen av oss orkar göra middag ikväll. Hoppas på att utpressningen fungerar med positivt resultat.
Dags att sätta arslet på cykeln igen då, bye!


Kissen och Maju! :)

Leedig!

Today är man ledig, woohooo! Jag och Felicia sov till halv ett, till frukost fick vi pannkakor som farfar stekte till oss, finfint! Pissdåligt väder, men det gör mig inte så mycket. Sjukt orklös i hela kroppen, knappt så att jag orkar hålla ögonen öppna, ganska läskigt faktiskt, men men. Det går väll över!
Nu ska vi cykla hem till Felicia i regnet, kanske hyra en film påvägen med, skulle vara nice. See ya!

Solnedgång i Alvedsjö

Avslutar dagen med fika och solnedgång i Alvedsjö med Frida, farmor och farfar, sysslingar, och tjofaderittan. Vet inte vad alla människor är till mig men dom är mig kära iallafall! Lite blåsigt var det så Fridas bad-planer gick i stupet. SYND!






Jobb och shopping!

Idag stod jobb 8-14 på schemat. Efter det cyklade jag hem till Felicia, där satt jag, Vera, Felicia, Mario och Frida i säkert en timme och bara stirrade ut i luften. Jag hade ingen ork till något mer och var på lite halvdåligt humör efter jobbet.
Sen blev det käk ute innan Felicia skulle jobba, såklart tar hon hela dagen på sig att duscha så från planeringen att äta på Morells så blev det en snabbis förbi Löttis grillen istället. Sen drog jag iväg med Frida upp till Böda och kollade runt på lite outlets osv. Hittade ingenting till mig själv men vi kollade kläder till Mario och hittade lite grejer som Frida köpte med sig! Lite svårt var det med storlekarna dock, men Frida fick prova och gissa lite, dem passade tillslut iallafall, tur för oss!


"Hemma" mys.

Har precis landat framför tvn med två nyinköpta vänner vid namn ben och jerry! Känner mig ovanligt tjock till maten men har bestämt mig för att inte riktigt bry mig! Nu blir det tv hemma hos farmor där jag bor för tillfället helt ensam, får se om det dyker upp sällskap senare, skulle dock inte göra mig nånting om jag förblev solo. Bye!

Stammisar!

Idag blev det middag på bykrogen med Felicia.. igen! Har säkert varit där tillräckligt mycket för att slippa beställa längre, vid det här laget vet de vad vi vill ha! Men idag så spexade vi till det lite och skrev ett trevligt meddelande på min tallrik innan vi gick, eller ja det blev nästan lite mer utav ett mästerverk tycker jag. Vad tycker ni? ;)


Sandkrig..?

Påväg ner till stranden mötte vi på lilla Fjanton (Anton) som följde med oss ner och badade. Det var väll hyfsat trevligt tills min näsa började rinna igen och Felicia och Anton plötsligt fick för sig att ha sandkrig. Och sand blev det må jag säga! Sand i håret, sand bakom öronen, sand I öronen, sand i byxorna. Ja minst sagt överallt!
Hade som tur var mina trogna vänner Solglasöga, Panodil och Zyx med mig, så dom fick hålla mig sällskap. Skvätte sand gjorde dem åtminstonde inte!


Om igår var hård...

Inatt slösade jag min tid på att ligga i sängen och stirra upp i taket .. varför? Jo därför att lilla Amanda kunde inte sova för att hon hade ont i halsen, hennes ögon rann, hennes näsa rann och hennes huvud dunkade. BAJS!
Så när jag "vaknade" imorse och skulle upp till jobbet så fanns det inte många delar av min kropp som ville gå dit överhuvudtaget. Bestämde mig iallafall för att gå dit endå och försöka, envis som man är stannade man ju kvar hela dagen endå eftersom jag måste tjäna lite pengar. Men roligt var det då inte. Nu ska jag iväg till Felicia och sen vidare ner till stranden. Får väll se hur roligt det är där nere när man är helt dödssjuk, önska mig lycka till!

Hård dag på jobbet.

Today jobbade jag 10-16 för ovanlighetens skull. Till att börja med så vaknade jag med världens rinnigaste näsa, kliande ögon och svidande hals. (VAD HAR JAG GJORT !?) Och på det ska man upp och jobba.. inte kul!
Det var inte så jättemycket folk så vi började städa runt i hyllorna, torka damm och sånt. Jag nös säkert fem gånger på mindre än en minut, satiken vad dammigt det var! Sjukt jobbigt blev det när vi kom till hyllorna med tvättmedel på, händerna blev helt halkiga av tvättmedlet som låg på hyllorna när det blandades med vattnet och varorna bara gled ur händerna på mig. Tur att man inte tappade något i backen bara!
Nu ska jag ta och fixa lite middag med Felicia, idag står Penne Le Zanne på menyn!


Avslutar med film!

Jag och Felicia har precis landat framför laptopen för att kolla på Kenny Begins och slappna av lite efter middagen. Anton är påväg hit också för att sällskapa oss, trevligt trevligt! Nu ska jag återgå till att socialisera sig med Felicia. Ciao!


Lilla kissekatten!



Var bara tvungen att visa er lilla söta Astrid. Man kan inte undgå att tycka hon är bedårande, eller vad säger ni?


Visiting the beach

Gårkvällen blev riktigt trevlig med enkel och god middag plus tårta till efterrätt! Blev inte så jättesent eftersom att hälften av oss skulle upp och jobba dagen efter men det gjorde ingenting! Hällre kvalitet än kvantitet :)

Idag så åkte jag, Felicia, Lea och Vera ner till stranden för att sola och bada lite, runt fyra nån gång så kom Agnes ner också. Henne har jag knappt träffat innan så det var trevligt med ett nytt ansikte, hur trevlig som helst också för den delen! Plus att hon hade med sig bakelser från jobbet med sig, då ligger man på plus må jag säga! Bjuder på ett par bilder från stranden ;)



Middag ute.

Kom nyss hem från Felicia och fick höra att jag ska äta middag på Morells ikväll med familjen och mina kusiners familj. Trevligt trevligt! Så nu är det bara att ge sig iväg in i duschen och sen göra sig iordning lite snabbt sådär, ska vara där halv sju och pappa var tydligen väldigt noga med att vi skulle komma i tid om inte lite tidigare för att min farbror hade lagt en kommentar om att vi alltid är försenade. Haha! Nej nu måste jag kila, puss puss!


Tjejkväll med ICA girlsen!


Ikväll blir det grillning och bad hos min käre kollega Frida. Det ska bli hur trevligt som helst!
Som det ser ut nu så blir det jag, Frida, Clara, Felicia, Angelica och kanske Emilia. Hoppas på att det tillkommer någon mer från ICA familjen, vi är ju endå rätt många som sommarjobbar där!
Nu ska jag gå och göra mig iordning och sen upp till ICA för att möta Felicia som slutar jobba för dagen.
See ya later! :)


Avslappning



Nu är det snack om avslappning på hög nivå. Dricker iskall Coca Cola och knaprar isbitar om vartannat. Ligger i en aldeles för skön solstol och slappnar av i kvälls-solen. Lite musik ljuder ur min Iphone och jag känner att jag verkligen är värd detta efter en hård dag på jobbet. Imorgon är det ledighet som gäller och det finns inga planer för dagen. Känns grymt!


Filmkväll!



Efter ett par timmar på stranden så bestämde jag och Felicia att det skulle vara lite skönt att relaxa framför en film. Dock blev det att kolla från laptopen för självklart hade vi inte någon hdmi-kabel att tillgå, men det gjorde inte så mycket! Jag bjöd in Ben och Jerry och så kollade vi på filmen "You again". Filmen hade jag inte förväntat mig vara bra överhuvudtaget, Felicia i princip tvingade på mig den, men den var faktiskt överraskande bra. Handlingen triggade igång mig som tusan, blev både arg och småkär under handlingens gång. Vissa gånger försökte jag till och med skrika åt huvudkaraktären i filmen för att säga åt henne vad tusan hon skulle göra.. det funkade inte riktigt!


Det blev en dag på stranden.



Efter jobbet 8.00-14.00 så pallrade man sig ner till stranden med käre kusin Felicia. Med sig tog man ELLE, Lindth Sea Salt och ICAS Bubbelvatten såklart, måste promota jobbet lite ;) Mötte upp min familj som var där sedan tidigare, under tiden jag och Felicia slappnade av i solen lite så underhöll sig min syster och min mamma med att göra en sjöljungfru i sanden. Ett riktigt mästerverk må jag säga!




Todays




"Scandinavians do it better"


RSS 2.0