Pengar rullar in!



Idag är det löning! Som jag har längtat. Får lön för mina första två veckor nu och sedan är det två till på ingång.
Snart bär det av mot shopping må jag säga..! 


Dagen efter födelsedag.

Hej på er!
Igår var som sagt min födelsedag och det var väll.. ja som vanligt!
På kvällen så åkte jag, Felicia och Vera ner till stranden och träffade Kristoffer, Stoffe, Wille och Oskar och satt där och pratade en stund. Senare rörde vi oss vidare upp till Campingen där dom bodde och så träffade vi på Linus, Rasmus och Adam från Göteborg. Satt och pratade lite med dem och så, astrevliga!

Sedan när jag, Felicia och Vera skulle åka hem så åkte vi alla tre på moppen... Kan ju inte säga att precis alla var i nyktert tillstånd sådär men det gick ju bra till en början iallafall! När vi hade åkt sisådär 100 meter så brast jag och Vera ut i världens gapskratt. (Felicia körde, Vera satt bakom henne och i sin tur jag därefter. Vilket betöd att jag i princip satt på avgasröret!) Iallafall så kunde vi verkligen inte sluta skratta och tillslut så började Felicia tappa fokus hon också. Mitt uppe i allt så smsar Kevin till Felicia och självklart ska hon svara. Så medans jag och Vera asgarvar, Felicia kör OCH smsar, så ska vi svänga ut på 136:an (stora vägen). Då kommer altså the breaking point. När vi svänger och kör vänster så glider moppen iväg och alla druttar i backen. Felicia flyger upp direkt efter och gormar någonting om att hon ska spy, Vera tar sig sakta men säkert upp och ser lite allmänt chockad ut och jag (som klarade mig bäst) rusar upp och försöker få moppen av vägen. Sedan springer jag runt som en tok och försöker hitta Felicias flip-flop som ligger lite kors och tvärs över vägen, samt hennes moppehjälm som trillade av. Några delar av moppen plockas upp också och sen var det bara att se hur alla mådde.
Både Felicia och Vera blödde på knäna, jag hade klarat mig med lite skrapsår. Felicias fot, mage, tutte och knä var alla uppskrapade och hennes läpp såg ut att bli ganska stor dagen efter.
I säkert 5 minuter försökte Felicia desperat få igång moppen, klockan var mitt i natten och alla ville nu väldigt mycket mera hem än innan! Det slutade med att jag fick leda moppen ungefär 500 meter innan vi försökte få igång moppen igen och den gången funkade det. Iskalla och lite småledsna åkte vi hem på den tejpade och nu ännu mera trasiga moppen med skakigt styre och enades om att det skulle gå lång tid innan vi provade på detta flera gånger!


Idag är ingen vanlig dag!

Idag må jag säga är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag! Det är dock lite halv-tråkigt att fylla 17, ett mellan-år sådär. Ingenting förändras förutom några par rynkor till i samlingen. Närmare 18 är väll det enda positiva! Jag har fått lite pengar och kläder bara, inget speciellt sådär, visste inte ens vad jag skulle önska mig. Dock skulle det varit ganska smart att önska sig en reflex-skärm. Himla bra att jag kommer på det nu!

Iallafall så måste jag berätta vad jag fick av min urgulliga kusin Felicia. Hon gav mig en guldig presentpåse innehållande en LdB-lotion, LdB-deo, Diet-shake chocolate, Nagellacksborttagning, Orange Nagellack, Tre små daim, två mjölkchoklader, ett halsband och ett kort på oss från finlandsresan i våras. Det som är så himla fint med dem här presenterna som kanske inte är några speciella för er som läser är att allt som låg i den där påsen är saker som jag älskar eller som jag har behövt dem senaste två veckorna som jag och Felicia har umgåtts. Vilket gjorde det personligt, och det är så mycket mera uppskattat än "tomma" gåvor.
Halsbandet hon gav mig hittade jag själv i en affär när jag och Felicia var och kollade. Jag avgudade det verkligen men hade inga pengar med mig, men tyckte att Felicia skulle köpa det för hon gillade det också, hon köpte det och jag antog ju såklart att hon skulle ha det själv. Därför blev jag förvånad och väldigt glad när jag såg att hon hade köpt det till mig!

Ikväll ska jag, Felicia och Vera troligtvis träffa Oskar, Stoffe, Kristoffer och William på stranden. Får se hur det slutar men som det är nu så är det mycket möjligt att det blir så. Sitta och prata lite bara, umgås sådär. Synd att man inte var i stockholm och kunde ordna någon riktig fest för att fira födelsedag och allt. Men med rätt sällskap kan det bli minst lika trevligt med strandhäng! Nu ska jag ta hand om mina kära gäster som kommer för att fira mig som tradition. Ha det gött allihopa!

Im back!

Efter typ världens längsta paus så har jag tänkt sätta igång att blogga igen, vi får väll se hur länge det håller denna gången då! Tänkte inte skriva så mycket mer i detta inlägget precis, ni märker väll om inte annat i mina kommande inlägg vad som är igång i mitt liv just nu. Ha de bra sålänge! :)

RSS 2.0