Tjeenare!

Hejsan hoppsan,
har inte skrivit på väldigt länge.. ledsen för det! Just nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska börja med slutarbetet i mediekunskapen .. inte så jättetagg på det eftersom jag precis blivit sjuk också.. men men.
Fick resultat på engelska nationella och det hade gått väldigt bra faktiskt! Fick over and all ett MVG vilket känns asnajs! Blev nästan lite förbryllad över betyget eftersom jag känner att jag faktiskt inte lärt mig ett skit i Engelska A.. ajaaa, det känns bra endåå! ;)
Ikväll blir det att bara hänga hemma tror jag .. är ju sjuk så att ut och röja blir det väll inte direkt, även om de kanske inte är de vanligaste att göra på en måndag heller, men ja ni fattar!
Ska ordna upp the mess i min hårddisk, allting ligger huller om buller och det är minst 20 mappar som jag inte har en aning om vad dem innehåller.. måste byta namn på alla mappar så jag vet vad det är och sedan sortera upp med undermappar och hit och dit. Kommer virra bort mig efter jag har "ordnat upp" sen endå men vafan ..!
Sen ska jag samla ihop alla bilder på mina fina dansflickor som jag fotograferade igår när dem hade dansuppvisning och skicka iväg dem så att dom blir lite glada! Funderar på att kontakta några andra som jag fotograferade också och se om dem är intresserade av lite bilder.. får väll se vad som händer! :)
Ja nä nu ska jag väll ta tag i allting som jag sitter och berättar om att jag ska göra, ha det bra sålänge! :)

/A


Plugg som fäen!

Tjenahopp!
Sitter här ensam i mitt lilla rum och pluggar galet, ska göra två blogginlägg i min medieblogg till skolan, välja ut och redigera fyra bilder + göra en powerpoint och planera vad jag ska säga i min redovisning som jag ska ha imorgon, men det är inte allt. För sen ska jag skriva i min träningsdagbok som är till Idrott och hälsan om dansen igår och sen efter det (om det inte är allt för sent) så ska jag städa mitt rum också. Jag som ville träffa mina vänner .. men det ser nog inte ut att bli så idag! Egentligen har jag inte ens tid att skriva det här blogginlägget för att jag har så mycket att göra men jag trotsar lite och gör det endå, hehe!

Idag så började jag 13.05 vilket gjorde att jag fick världens sovmorgon och sov hela 11 timmar i natt, helt galet skönt! Sedan åkte jag då till skolan och hade teoretisk idrott i sisådär en timme eller något. Sen påväg hem så väntade jag på Carro i en evighet för hon fastnade i köerna till broöppningen och under tiden så hann jag träffa på Malin, Beatrice, Molly och Jonte varav Molly och Jonte stannade kvar och gjorde mig och Carro sällskap hem sen, trevligt trevligt! Solen skiner och fåglarna kvittrar, helt underbart! Och jag sitter inne.. haha, vilket jävla liv. Jag orkar inte! Aja, nu måste jag börja med plugget om jag ska bli färdig nån gång i år. Puss på er!

/A


Lonley

Hejhopp!
Sitter i mitt rum och får ångest över att jag typ inte har gjort någonting som jag skulle gjort idag. Jag trodde att jag hade fotograferat allting som jag skulle till Mediekunskapen men sen öppnade jag dokumentet från skolans hemsida med uppgiften i och fick reda på att arbetet var en hel del mycket större än vad jag tidigare trott. Försöker skylla ifrån mig på min lärare genom att säga till mig själv att det är han som ger luddiga uppgifter men jag vet själv att det var mitt ansvar att kolla upp hur mycket jag hade att göra från början, så jävla idiotiskt.

Jag hade planerat att fika med min kära Alexandra på måndag men nu ska jag fotograferas till Jennifers slutprojekt i foto istället vilket känns lite surt. Ville verkligen träffa henne men vill inte svika Jennifer på en sådan viktig grej. Jag vet själv hur det är att försöka få ihop folk till fotograferingar, det är nästintill omöjligt att få som man vill. Får helt enkelt boka om fikastunden med Alexandra till någon annan dag. Hatar att slitas itu.

Sen känner jag mig ju lite ensam också. Hade från början tänkt att inte prata så mycket om mitt privatliv i min blogg men vafan. I princip alla mina närmaste vänner har nån kille som dom "håller på med" eller är intresserade av. Men jag har ingen. Eller ja, det finns ju en person men honom kommer jag aldrig i hela mitt liv kunna få, den killen är waaay to good for me. Känns ju typ inte så himla kul och vet inte hur jag ska ta kontakt med killen heller om jag nu ens skulle våga. Har ju hans nummer, men det snodde jag ur en kompis mobil utan att han visste om det. (Hehe!) Så det kan jag inte direkt göra någonting med. Vad skulle han tro då? Vill inte ens tänka på tanken!
Någon annan kille som ser bra ut, har bra klädstil, bra personlighet och humor som är intresserad? Hör av er!

/A


Grekisk mytologi/Svenskatal

Tjenamors!
Sitter på svenskan och kan inte riktigt koncentrera mig på att leta fakta om grekiska gudar för att jag vet att jag ska hålla ett tal efter denna lektionen .. känner lite press. Har bara övat på talet några gånger och det var i gårkväll så det sitter ju inte helt och hållet kan man ju säga. Men jag hoppas att det räcker för att jag ska få ett VG i svenska A vilket skulle göra mig lite småglad sådär :)

Idag ska jag plugga som en apa tillsammans med Filippa som ska hjälpa mig med lite idéer och annat skoj. Jag hoppas att vi håller oss till det dock för det brukar oftast bli en massa annat skit som man snackar om utöver läxorna om man säger så.. hehe!

Igår var det typ världens bästa dag och världens sämsta dag samtidigt, på förmiddagen hade jag Nationellt prov i Engelska A vilket sög, men sen så blev det bättre för jag spontanshoppade en jumpsuit, tre par trosor och en BH vilket höjde humöret, men sen så va ja tvungen att hämta min cykel hemma hos Niklas och då blev jag lite småtrött igen, tills dom hämtade mig och skjutsade dit mig, då blev jag glad, men sen hoppade kedjan när jag cyklade hem så fick leda cykeln typ mer än halva vägen, så ja va på typ samma humör när jag kom hem som när jag gick .. haha kände att allt det här va väldigt random .. men men .

FYFAAAN va nervös jag är nu det är helt sjuukt.. shit abo .. aja men jag får fan springa några varv i trapporna här i skolan innan jag ska hålla talet så blir det säkert skitbraa. Nu ska jag fortsätta flumma lite med härliga Erica Söderberg som sitter och dansar somvanligt med musik i öronen, härlig tjej det där!

/A


Long time no see

Hejhopp!

 Det var ett tag sen jag bloggade, jag är ledsen om jag har varit lite tråkig! Men jag har så sjukt mycket i skolan och egentligen har jag inte ens tid för att skriva det här inlägget men en kompis till mig sa att hon tyckte att jag skulle få tummen ur röven och skriva nått så nu gör jag det! :)

 Iallafall, vad är aktuellt just nu. Mig händer det inte så jäkla mycket med för tillfället, jag har så sjukt underbara vänner så jag skulle kunna dö, och nyss har det kommit in några otroligt härliga och älskvärda killar i mitt liv som jag bara avgudar, dom är så underbara vänner så det finns inte!

Det har blivit en hel hög med kärleksproblem hit och dit med alla runtomkring mig den senaste tiden, när det ena är över så kommer någon annan med ett lika stort problem och mår dåligt. Kärlek är väll fan en jävla skit känsla mestadels av tiden känns det som! Vill inte att mina närmaste ska gå runt och må dåligt och lika mycket som man vill viga sitt liv åt att få dom att må bättre kan man inte göra annat än att finnas där för dom. Jag vet själv att dom inte kommer må bättre av nånting jag gör i slutändan endå eftersom jag inte är personen i fråga som (i vissa fall) kärleken inte finns besvarad hos.

 Galet jobbigt med sånt här, jag brukar försöka köra så raka puckar som möjligt bara för att få det så enkelt som möjligt. De funkar ju inte precis alltid till det bättre men det gör iallafall så att man slipper gå och tänka. Och det är satans mycket skönare må ja säga! Tusentals kärleksfulla pussar till mina små olyckliga stackare där ute i världen, det blir bättre som man säger. Eller; Det löser sig, sa han som sket i vasken.

 Hoppas det var någon som garvade lite nu så jag får er att må bra.
Peace out <3

/A


RSS 2.0