Barnens Ö









































Some B/W and I got over my fear for pic's in colour. I can't see the read thread, but anyhow I like it. Not my best pic's but you don't always have to be on top, right? ;)

image description


Hemsk

Jag är en hemsk människa, jag är påväg hem, men har jag slutat skolan för dagen? Nej. Dålig förebild jag vet. Men det är faktiskt så att jag hade råkat ta med mig en tom insulinspruta till skolan så jag kunde inte ta något insulin på lunchen, som olyckligtvis råkade vara pannkakor som höjer blodsockret som bara den. Med tappad fokus och ständiga toabesök kände jag att jag inte riktigt hade någon chans att lära mig någonting på mediekommunikationen.

Så nu sitter jag på bussen, svettig och jävlig, solen skiner som bara den och jag har svarta jeans och stickat på mig..! Höres senare peeps!


Compete

Är med och tävlar i Nelly.com's stylingtävling, va en liten gullunge och rösta vettja! :)

image description


Hemgång

 

Påväg hem efter en sjukt rolig dag, känner mig grymt produktiv och man får värsta taggkänslan efter att ha pratat med en massa människor som för övrigt var helt galet trevliga! Jag hoppas ni känner min glädje alltså, för nu ligger jag på topp! När jag kommer hem så blir det att sätta sig ner och redigera de sista produktbilderna till mitt jobb och skicka in dom, sen beroende på hur lång tid det tar så ska jag sätta mig ner med matteboken ett tag också. Nu taggar jag upp på bussen med lite deadmau5, hare!

 

 

 


Repotage

Är för tillfället på Espresso house med Alexandra och tar en paus i fotograferandet. Vi håller på att göra ett repotage om Mälartorget så vi ha sprungit runt hela dagen och fotograferat allt som kommit i våran väg, vi har också blivit kompisar med Sedat som står i frukt-tältet, trevligare kille får man leta efter!

 


Kaos

Blev ju lite smått kaos med bilderna i förra inlägget, har sådär inte riktigt fått kläm på hur man gör med applikationen, I will improve!

 


Todays

Idag är det verkligen höstväder så jag kör all in med lager på lager. Ett svart linne, en höstigt rutig skjorta, en svart stickad och skinnjackan på det! Det är så himla mysigt med hösten! Även om jag ogillar kylan och allt så är det så mysigt med alla stickade kläder och härliga färger. Me like!

image description


Provar på!

Provar att blogga från blogg.se:s nya applikation, me like! Men saknar att kunna ändra text till fet/kursiv osv. Och att man inte kan centrera texten i inlägget. Sen skulle det vara perfekt om man kunde få tag på bilder som finns i arkiv också. Men allt kan ju förbättras! Än sålänge är jag bara otroligt tacksam över att den finns överhuvudtaget! Den kommer ju underlätta mitt bloggande något enormt då jag inte alltid har tid att sätta mig ner vid datorn och inte alltid är hemma. Tummen upp på det!


Dream come true

Äntligen är den här, en blogg.se app! Jag dör, det är verkligen peeerfekt! I'm going to use it night and day!


Fotodejt

Idag efter skolan så jobbade jag lite i studion med sällskap av Hedwig. Efter jag jobbat färdigt så lekte vi lite med ett 50mm (loove!) och en del blev faktiskt riktigt bra! Kanske lägger upp några smakprov imorgon om jag har tid. You know jag har mycket för mig! ;) Nu ska jag sova.. måste upp klockan 6 imorgon för mattelektion 8.20 (Matte C!)


My love



Här är min kära vän Erica som är .. ja som hon brukar vara med mig! Tror dock inte att det är så många som har sett henne såhär. Förens nu! Just nu är det runt 1600 wiews på youtube och nästan 30.000 (!!!) wiews på existens.. hela skolan mobbar henne, eller det är iallafall vad hon säger, jag kände mig lite efter som inte hade sett den förens nu. Förstår mig inte på dom som snackar en massa skit om henne, hon är ju bara sig själv och sprider glädje! Men shit, hon gör min dag den där bruden! Älskar dig och din sköna humor, puss på dig! <3


Skeoulan

Sitter i skolan, det är tänkt att vi ska börja med våran Engelska uppsats/argumentation/vad det nu är för något. Men jag har ingen aning om vad jag ska argumentera om.. det känns som om jag inte har några åsikter, och så är det ju inte! Tror jag ligger högt i blodsockret som toppen på allt också, drack precis upp en halvliter Cola Zero som jag köpte i kafeterian för två minuter sen.. not good!


Mycket

Nu är det mycket på G samtidigt känner jag.. Ikväll innan klockan blir imorgon måste jag bli färdig med en uppsats till Naturkunskapen och lämna in det. Imorgon går jag i skolan till halv fem och efter det så måste jag jobba i studion. När jag kommer hem måste jag redigera en massa bilder till jobbet och så måste jag hinna med mig själv också, plus bloggen och en massa annat plugg. Stressen smyger sig på sakta men säkert och jag ogillar varenda sekund som den kommer närmare inpå. Sen känns det som om det är en hel del massa annat att tänka på utöver det också.. heavy shit. Uscha buscha, nu måste jag fortsätta plugga så jag inte missar deadline!

Barnens Ö - Part 1


Maggio

Snart är vi påväg in till grönan för att kolla på Veronica Maggio, den här gången åker vi bil in med Niklas, wohooo frihet! Han är påväg hit nu och sen är det next stop Gröna lund! Sjukt taggad! Nu tutade han utanför.. bye!


Jennifer

Ska göra mig iordning och kila iväg till Jennifer, ska hjälpa henne med att flytta kartonger från hennes rum som på måndag ska börja renoveras! Är så glad för hennes skull! Sedan ska vi vidare till Haninge Centrum där Jennifer ska köpa linsvätska och så blir det att luncha där också. Ska kolla om dem har fått in ett plagg på H&M som jag velat ha ett tag nu också, kanske blir så att jag går lös på BikBok igen med, men förhoppningsvis håller jag mig ifrån det!

Bilder

I know att det finns vissa som väntar på att jag ska lägga upp fotografier från Barnens Ö, det kommer! Om inte idag så imorgon! :)

Tänker

Jag tänker på mina vänner, alla jag älskar och bryr mig om. Saknar dem som jag inte sett på länge, och dem som av olika anledningar inte finns vid min sida längre, jag längtar tillbaka till vissa stunder med personer som jag tappat på vägen även fast jag vill blicka framåt. Från och med idag, så tänker jag uppskatta varenda sekund i livet och varenda person jag umgås med. Jag tänker inte klaga på småsaker, tänker inte gå och tycka synd om mig själv för småsaker när det finns andra som har det så mycket värre. Jag vill finnas för andra, som ett ljus i mörkret och en person att glädjas utav.
Det hände en sak igår, eller snarare jag fick reda på en sak igår. Och det har förändrat mig, det har förändrat mig till det bättre. Även fast det som hände inte alls var någonting bra, så har det dåliga i situationen fått mig att se saker på ett annat sätt. Värdera om saker i mitt liv och uppskatta grejer som annars bara är vardagligt. Jag hoppas att ni förstår. Jag vill inte gå in mer än såhär på vad som hände för att det berör inte bara mig, och jag vill gärna att ni respekterar att jag inte vill tala mera om det heller. Hoppas att ni klarar av att leva som ovetande, men jag behövde verkligen skriva av mig det här.

Panik

Vaknade av att mamma ropade upp mig, kändes redan när jag kollade på klockan att jag sovit lite för länge och att det skulle bli stressigt med läxorna, idag vill jag gå och lägga mig så tidigt som möjligt! Anyways så var det inte riktigt allt, för när jag hade vaknat och blivit lite levande så kände jag av den där hemskt konstiga känslan i kroppen man får när man ligger lågt i blodsockret. Jag vet inte om alla ni som läser det här vet vad jag menar men det är iallafall obehagligt nog för att få lite småpanik.
Jag reser mig upp lite för snabbt i sängen och när jag kommer upp på fötter så svajar jag till och håller på att ramla rakt ner i golvet för att mina ben inte orkar bära mig. När jag återfår balansen kämpar jag mig ner till köket och kollar blodsockret, mätaren visar 1.6. Jag börjar sakta fundera på om jag ska orka ta någonting att äta eller dricka, ingenting går speciellt snabbt när man mår såhär kan jag säga. Kallsvettas som om jag hade varit på gymmet i en timme och jag känner hur tungan börjar svullna. Ropar på mamma med en onödigt arg ton bara för att jag är så himla rädd, inte hjälper hon mig, hon säger bara det uppenbara, ta ett glas juice och en banan. Det slutar med att jag klumpigt häller upp ett glas juice och en skål med flingor och mjölk, och sitter sedan i en halvtimme för att få i mig det. (På något sätt så försvinner all smidighet som överhuvudtaget finns där när jag blir låg i blodsockret, kroppen orkar liktsom inte med att vara smidig längre).
Tänkte att jag skulle berätta det här med så mycket inlevelse som möjligt för att försöka få er att förstå hur jobbigt det är att må såhär, jag får blodsockerfall i snitt 3-5 gånger i veckan kanske. När jag var mindre så var det ännu jobbigare för då brukade jag ofta få blodsockerfall mitt i natten, som tur är så kan jag inte sova när jag ligger lågt så jag vaknar av mig själv då. Så såhär kan det gå till en jobbig dag i mitt lilla diabetes-liv. Det är inte några riktigt heavy grejer, men det är jobbigt nog kan jag säga! Jag är glad att jag slipper åka in och ut på sjukhuset som vissa andra.

Segt

Hjulet rullar väll kanske inte hela vägen idag va. Kom hem trött som en gnu från Barnens Ö, overall lyckad "resa" tycker jag! Kan berätta mer i detalj om själva resan i ett senare inlägg, det har jag verkligen inte tid för nu. Vad som är nu är iallafall att jag sitter hemma, har precis vaknat upp med världens nackspärr för att jag sov sjukt snett i soffan i någon timme och så fryser jag som om jag vore i nordpolen även fasst solen skiner... Nu har jag lite småpanik för att jag måste hinna iväg till jobbet och hämta upp lite produkter innan alla åker hem därifrån..! Efter jag har hämtat dom ska jag nog sova några timmar till och sedan börja på naturkunskapen som ska vara inne imorgon/söndag (?) Osäkert det där men tänkte att om man får den gjord idag, så behöver man förhoppningsvis inte gå på Naturkunskapen imorgon, vilket betyder att jag i princip bara har Idrotten att närvara på, och det betyder att jag slutar klockan 12 och hinner in till Veronica Maggio lite extra tidigt och kirrar bra platser, gaalet taggad! Nu måste jag verkligen åka till jobbet!


Trip


Next stop, Barnens Ö. Fortfarande lika otaggad, jag är pretty trött och förutom det så packade jag ingenting igår så det var jag tvungen att göra idag istället... Nu ligger jag dock lite före i schemat så jag har nästan en timme på mig att göra mest ingenting innan jag ska åka till tekniska och möta upp allihopa. Igår köpte jag ett kilo godis och en stoor cola zero, man måste ju överleva resan dit! Jag har laddat både kameran och mobilen över natten för att det ska hålla. Tar såklart med mig laddarna också! Nu är det bara mina borttappade urbanears som skulle sitta som pricken över iet, annars blir det hörlurarna man får med iPhone.. och det vill jag inte leva med!


Check-list

Hela den här dagen är en enda stor checklista känns det som, jag ska visa er!

Skolan CHECK
Jobba  CHECK
Dansa CHECK
Handla CHECK
Plugga CHECK
Blogga CHECK
Jobba
Packa
Duscha

Nu är det bara jobba, packa och duscha kvar. Känns som om jag borde skynda mig lite, vill ju försöka hinna med att kolla på Idol samtidigt också. Hur ska detta gå? Imorgon är det Barnens Ö som gäller, alla foto-klasserna ska med, jag är så sjukt otaggad så att det finns inte, vet inte varför men är bara så stressad så känner att de skulle vara bäst att bara vara hemma och plugga/jobba istället. Men det blir säkert roligt när man väl är där, sen får jag väll försöka jobba ikapp och komma i fas på torsdag igen! Nu måste jag fortsätta på min ckecklista, cya!


S & J & P & D & P

Skola, jobb, plugg, dans och packning. Oh lord. Det är mycket idag känner jag! Och jag är inte alls taggad på att åka till barnens Ö med skolan, för jag har alldeles för mycket att göra hemma! Anyways, har inte riktigt tid att skriva så mycket mer just nu, ska kila iväg till TIDA och dansa nu, uppdaterar bättre när jag kommer hem, cya!


Innehållsrikt

Idag har jag hunnit med mycket känns det som, men kanske inte riktigt rätt saker.. Det började med skolan klockan 11, hade Engelska B och sedan Matte C. Vidare till tandläkaren klockan 15.40, vanlig kontroll idag typ, och inga hål här inte! Efter det så mötte jag upp Jennifer och så bjöd jag henne på dejt på Pizza Hut, haha! Efter våran dejt åkte vi hem till henne och tog det lite lugnt, kollade på renoveringen de håller på med och det börjar se riktigt bra ut! Än så länge är det bara hennes systers rum som är nästan klart men jag är säker på att Jennifers kommer bli prima ballerina! Efter det åkte jag hem och tog det lugnt ett tag, gjorde ett par örhängen som jag är sjukt nöjd med och ringde sedan Sarah för att tralla ner en snabbis till Ica Maxi och köpa lite smågrejer, jag var så sjukt sugen på coca cola så var bara tvungen att köpa det, hehe. Sen gick vi hem till mig och kollade Svenska Hollywoodfruar och nu sitter jag här. En låång dag förkortad på några minuter, duktigt! Nu ska jag retuschera en bild till Kultur och Konstanalysen imorgon och kolla lite på NCIS innan jag ska sova som en drottning i min mysiga (lilla) säng!

Emma

Ikväll blir det födelsedagsfika hemma hos Emma med Cupcakes med tjejerna! Innan jag och Jennifer (som för tillfället sitter brevid mig <3) trallar iväg till henne så ska jag käka middag och förhoppningsvis hinna hoppa in i duschen några sekunder också, bye!


Jessica

Igårkväll blev det en trevlig tjejmiddag hemma hos Jessica. Mat, musik, roliga presenter, dans och en hel del snack. Inte mycket mer att tillägga, en grymt trevlig kväll helt enkelt!

Daniel Adams-Ray







Over-all en grym konsert, trots regnet blev det helt amazing med både Adam tensta, Veronica Maggio och Petter som gästartister. Dock var scenljuset inte lika mycket i min smak som scenljuset på Oskar linnros.
Emma fyller år idag också så vi satte igång med att sjunga för henne mitt i publikmassan, och alla började sjunga med! Så tillslut stod Emma där med allas blickar på sig helt tomatröd i ansiktet, haha!


Forever alone


Och vart tog lilla söta Elsa vägen idag då ? Jag tyckte minsann att jag hörde henne säga att vi skulle ses imorgon (det sa hon alltså igår). Men nej nej, henne har man inte sett till överhuvudtaget. Känner mig forever alone på mediekommunikationen senare idag som Alexandra inte skulle gå på.. funderar på att skolka om jag ska vara helt ärlig. Det känns så inte värt det att sitta med håltimme i tre timmar för att sedan ha mediekommunikation som vi endå inte gör någonting på.. Jobbigt liv?


Inspiration


Varför inte pigga upp en vit vägg med det du älskar mest i form av fotografier? En av mina närmaste vänner Molly är det som är ägare till denna vackra vägg. Hon har valt ut speciella tillfällen och bilder som gör henne glad, och satt upp dom på väggen med kludd. Helt underbart och oerhört eget. Jag älskar det!


Otagg

Yep, massor med läxor, kaos mycket jobb, hungrig men inget finns hemma. Mitt liv är inte lätt hörrni! Men jag har haft mina sunshine moments idag endå tycker jag. Fick ju somsagt se dia-bilderna idag och i liiike! Sen så mötte jag på Vincent påväg hem och småpratade lite snabbt bara, men såå härligt att se honom. Han är nog en av dem som jag saknat mest sen vi slutade nian!

|För er som inte vet så är Vincent en gammal klasskompis från högstadiet som är hur snäll och härlig som helst!|


Dia-bilder



Idag på fotolektionen fick vi montera våra framkallade dia-bilder, sjukt roligt att få se resultaten från våran trevliga runda på stan. Alla tre hoppade runt och pekade på varenda bild och jublade för att vi var så nöjda, folket i klassen måste trott vi var helt galna. Vi vimsade runt om bilderna i säkert en kvart innan vi kom fram till att faktiskt montera bilderna. Jag blev faktiskt när jag tänker efter, inte nöjd med en enda bild om man tänker på hur själva bilden ser ut, jag var mest galen över personerna på bilderna, alla snygga killar och dessutom alla härliga personligheter som man fotograferade! En av mina absoluta favoriter kan ni se på bilden ovan, han med den lila baseball tröjan och vita t-shirten med svart text. Det var Alexandra som knäppte den and I just L-O-V-E it!


It's banana time


En sanning om mig: Jag älskar banan, det är och kommer alltid vara favoritfrukten!


Vi ser samma sol


Spontanfotograferande genom fönstret innan middagen, jo det blev helt okej.


Todays



"Me myself & I"
Idag körde jag på lite enkelt, en grå hoodie och skinnjackan till också för att klara mig i höstvädret, mamma kollade på mig imorse och frågade om jag skulle ha idrott.. så nerklädd är man väll inte.. eller? Eller så är det bara jag som brukar vara allmänt uppklädd, yeey jag höjer standarden!

Fotograf: Elsa kärrlander


@Home

Ligger i soffan och gör mest ingenting, funderar på att gå på jakt efter lite godsaker och bara slöa framför tvn ett tag. Dock så bara känner jag att jag vill ut, ut och göra någonting stort, jag vet inte vad, men bara något. Det känns som om man är så fast i det vardagliga, skolan, läxor, hem, sova, vakna osv. Jag vill ådstakomma någonting, och det är NU! Men man är så fast med skolan och allting sånt som man inte bara kan skita i, jag vill ta studenten så att jag har full frihet och tid till att göra precis vad jag vill. Tills dess så ska jag planera, fullt ut precis vad jag vill göra. Tro mig, jag ska göra massor!


Scary


Igårkväll blev det The Roommate, fytyusan vilken äcklig film, fick rysningar över hela kroppen. Denna filmen är verkligen någonting att se för er som gillar skräckisar/thrillers. Skådespelarna var sjukt bra, de flesta igenkända från b.la. vampire diaries, twilight och gossip girl. Jag tror dem flesta av oss tjejerna fick en liten crush på Cam Gigandet, så sjukt snygg!


Filmkväll

Idag blir det filmkväll och mys med några av tjejerna. Ska bli skönt att bara ta det lugnt och käka lite godis framför en bra rulle för en gångs skull. Dock har jag ingen aning om vad det är för filmgenre vi har tänkt lägga ögonen på, men det visar sig! :) Nu måste jag rusa iväg och möta gänget och hyra filmen innan jag ska ta mig några minuter med middag också, stress!


Kreativ

Kreativiteten flödar och jag har beställt hem lite smyckesdelar för att prova mig på att sätta ihop lite egna smycken, kan ju alltid vara lite roligt att ha sitt eget! Körde på all over amanda style, silver, svart, döskallar, djurtänder, änglavingar och ord. Sounds like it's going to be beautiful! :)


En kanelen på bullen


And here you have the resultat! Är dom inte bara överdrivet vackra?


It's baking time!


Bullar, bullar, BULLAR! Riktiga kanelbullar må jag säga. Jag har käkat så mycket bulldeg så jag kommer ha ont i magen i säkert en månad framöver, och mina rapar kommer smaka bulldeg resten av året.. haha! Men det är sååå värt det! La precis in de resterande bullarna (som jag inte orkade äta) in i ugnen och snart ska dom ut igeen!
De ser stora och feta och underbart goda ut, men är så inte sugen på bullar längre, brukar ju oftast bli så när man köttar i sig en massa deg.. Synd, men ett glas mjölk ska jag ta iallafall. Sarah gick nyss hem, inga färska nybakta bullar till henne inte.. fast jo! För vi ska träffas alla tjejerna ikväll och kanske dra in till Cafe 60, mys! Så då tar lilla söta jag med mig lite bullar till Sarah! :) Åh, nu rapade jag bulldeg igen.. fett gott!  Nu måste jag kila bak till ugnen och ta ut bullarna innan dom blir helt kolsvarta, see ya!


Sommarlunch

Idag förlängde jag sommarkänslan med vad som är en perfekt sommarlunch för mig, nybakta frallor, jordgubbskräm med mjölk och citronte. Så underbart enkelt och gott! Solen skiner, AAAH! Det sitter en spindel i taket precis när jag skriver detta.. (PANIK!) *Ropar på pappa* Slutar med att mamma comes to the rescue, det var en hoppspindel, fy tusan! Aja, nu är jag i säkerhet once again. Snart kommer Sarah hit och så ska vi baka bullar.. mest för att vi är så sugna på att äta bulldegen, hehe. Får väll se hur mycket som blir färdiga kanelbullar i slutändan, wish us luck!


Dagens


T-shirt - Cubus
Jeans - Cheap Monday
Skor - Converse


Jobb


Körde på något lite flashigare att bära produkterna till jobbet i idag, en Christian Audigier påse som pappa fick med sig hem från Las Vegas. Nääjs!


It's a school project




Idag fick vi världens härligaste fotouppgift. Vi skulle gå ut på stan och fotografera porträtt på folk vi inte kände. Jag, Alexandra och Elsa jobbade tillsammans, vi hade en kamera och 36 bilder, den här gången var det analogt med dia-bilder, kuul! Vi fotograferade självklart bara en massa snygga killar, hehe. Det gjorde verkligen inte mig något alls att vi var tvungna att ha namnen på dem också, det var några stycken som frågade om vi skulle kolla upp dem på facebook också och helt ärligt skulle jag inte ha något emot att göra det!


Rain

Vaknar av att regnet smattrar på rutan, den supersköna men endå så obehagliga känsla av att behöva mera sömn även fast man har sovit 10 timmar sätter in. Stiger upp ur sängen och fryser, springer ner och snor åt mig pappas morgonrock att lufsa runt i. Sätter mig vid köksbordet och bara stirrar ut på regnet i några minuter innan jag slänger ihop lite frukost för att sedan gå ut till badrummet och göra mig iordning till skolan. Laddar kamerabatteriet, packar kameraväskan, drar på mig gummistövlarna och fäller upp paraplyet. Today it's höst!


Once again


Återigen regn, ganska mysigt faktiskt, men hoppas på att det blir lite bättre väder framåt eftermiddagen, jag har nämligen hört någonting om att vi skulle ut på stan under fotolektionen!


Besviken

Väskan som jag la upp en bild på i förra inlägget var inte alls lika fin i verkligheten, inte alls lika stark turkos färg som jag trodde att det skulle vara. Halsbandet hade dem inte fått in ännu och tröjan satt bra, men inte för det priset kände jag. Ingenting som jag egentligen behöver så kände att jag hoppar den. Måste faktiskt vara lite ekonomisk iallafall. Har nu också bestämt mig för att jag spara alla mina pengar som jag tjänar på fotojobbet, vill spara till någonting bättre än bara kläder, skor och smycken. (även om jag älskar att shoppa massa sånt)
Så nu vet ni det! ;)


Chockad


Jag vet att jag inte borde köpa någonting mera, spara pengar. Men bara MÅSTE köpa dem här från Kappahls (tro det eller ej) supersnygga kollektion Designers Finest. De blir att rusa iväg till Nacka Forum med Elsa så fort vi har slutat och plocka på mig det som finns kvar! Blev faktiskt ganska chockad över att dem var från Kappahl!


Tagga kväll

Har nu suttit från halv två till fem och uppdaterat bloggen/redigerat bilder och känner att det kanske är dags att börja göra sig lite fräsch inför kvällen. Känns lite segt att man har ont i halsen men det är väll bara köra på endå. Kan ju bara bli bättre!


Konst



Köpte med mig två posters från Fotografiska, Vee Speers såklart!


Summer feeling


Mamma målar huset och solen skiner som bara den, vilken härlig sommarkänsla man fick!


Nyinköpt



Hade bara lagt undan linnet på H&M och skulle gå förbi och köpa det efter skolan, men kunde inte hålla mig ifrån affärerna så kom hem med en stickad och en jacka också. I like!

Linne - H&M 199:-
Stickad - BikBok 399:-
Jacka - Gina Tricot 599:-


Oskar Linnros






Bilderna får tala ganska mycket för sig själva. Grym kväll med mycket trevligt folk!


RSS 2.0