Eclipse!

Hej! Nu är jag, Michaela, Malin, Sarah, Linnea och Desiree påväg till söder för att kolla på midnattsvisningen av Twilight, New moon och Eclipse. Jag är faktiskt ganska taggad men inte bara på att se filmen, utan för att se alla underbara fans som kommer vara där. Det är så roligt att se alla tjejer med röda linser och dom få som är utklädda och på pricken lika karaktärerna i filmen. 6 timmar film kanske blir jobbigt men inget bräcker mig! ;D Har hört att man ska få gratis läsk och popcorn, låter bra tycker jag! Nu ska jag umgås lite med tjejerna innan filmen, ha't bra! ;D

Terass-mys

Hej! Jag och Sarah sitter på hennes terass och njuter av kvälls-solen med jordgubbar och isglass, sitter och småpratar lite och bara njuter. Snart ska vi gå och möta Alexandra och Milla, jag ska lämna tillbaka Alexandras klackar och prata lite om festen Alexandra ska ha imorgon kväll. Roligt! :D Ciao! Amanda.

Solsken!

Hej!
Idag låg jag ute i solen på förmiddagen, men tröttnade ganska snabbt så satte upp studsmattan, all by my self också, gud vad jag känner mig duktig! Sedan hoppade jag lite på den också (såklart!), men orkade knappt 10 minuter.. jag blev ärligt talat rädd för mig själv, jag har ytterst dålig kondis och nu har jag bestämt mig för att försöka göra någonting åt det, det här börjar ju bli pinsamt. Så imorgon ska jag gå elljusspåret med mamma, om jag får med henne ut. Och så ska jag försöka hålla mig ifrån godsaker.. om jag kan. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, tror att det blir nått varv på elljusspåret med mamma och sen kanske träffa Malin och Sarah om dom har lust. Man vet aldrig, vadsomhelst kan hända!
Kram, Amanda.

P.s. Bjuder på några bilder från Öland när jag var där i våras, enjoy! D.s.

 
[Ponnyn Ruthas föl, bara någon vecka gammal, urgullig!]
 
[Min kusin felicia rider på utebanan med sin häst Chickasaw]
 
[Welshmountain ponnyn Penny kikar in genom stallfönstret ifrån hagen]

Dagen efter.

Hej! Idag är det en sån där dagen-efter-dag, eftersom jag inte dricker så menar jag inte bakfylla eller nåt sånt. Jag menar en dag efter en "stor" dag då man bara ligger i soffan och kollar på tv:n eller varvar med att äta eller sitta vid datorn. Just sådana dagar avskyr jag. Själv gillar jag att alltid ha någonting roligt att göra eller personer att träffa. Men dagen-efter-dagar är rena rama motsatsen. Men klockan fem så tvingade jag ut mig själv att gå två varv på elljusspåret (bättre sent än aldrig) och tänkte att jag kanske skulle piggna till efter det, men icke, jag är lika trött som innan om inte ännu tröttare.. Nu har jag iallafall hunnit med att powerwalka, snart ska jag väll förhoppningsvis äta middag med familjen och sen ikväll ska jag kolla på film med Malin. Känns som om det är en perfekt dag för film! :) Ciao! Amanda.

Midsommar!

Hej! Idag började jag dagen med frukost ute i solskenet på terassen, underbart! Senare på förmiddagen så åkte min familj och mina grannar ner till midsommarkransen. Där träffade jag och Fanny på Matilda, Malin, Molly, Michaela och Emma. Jag, Fanny, Malin och Matilda dansade runt stången samtidigt som vi sjöng med och skrattade i massor. Sen var Emma och Malin med i pannkaks-ätar-tävlingen och jag tyckte det gick ganska bra för dom båda men dom där små ungarna är jäkligt snabba på att äta pannkakor utan händer måste jag säga, otroligt! Sen åkte jag och Fanny hem igen med våra familjer för att äta lunch ute i min trädgård tillsammans. Efter det så spelade jag och Fanny kricket med våra småsyskon. Snart kommer Sarah hem till mig och sen ska vi kanske bege oss till Emma där hon Michaela och Molly redan är. Sedan ska vi göra jordgubbstårta och så och sedan ska jag och Fanny även äta middag i min trädgård, jag tror jag hörde någonting om oxfilé, MUMS! Hej sålänge! Amanda.

Lung dag.

(skrivet igår men publicerat idag) Hej! Idag skulle jag egentligen träffat Malin, Michaela, Molly och några till men dom sov halva dagen så jag låg hemma och solade så länge solen fanns framme. Sen fastnade jag framför tv:n med Navy CIS (äälska!) och glömde helt bort att jag skulle träffa Kia. Så jag fick slänga på mig nya kläder, i med middag och på med smink sen sprang jag snabbt som tusan till bussen. Hade inte träffat Kia på flera månader så kändes lite pinsamt att komma försent men hon verkade inte ta illa upp :). Vi gick runt i stan och pratade, käkade lite på McDonalds och bara gled runt. Kändes väldigt skönt att träffa Kia, hon är verkligen sig själv hela tiden och det älskar jag med henne! Sen åkte vi från stan runt tio kanske och så skildes vi åt, sen gick jag hem och umgicks med familjen, mysigt! :) Ciao! Amanda.

UNDER KONSTRUKTION

Ska ta mig tid någon ful och tråkig dag att fixa iordning min blogg helt och hållet. Måste verkligen ha en ny header, nya frächa färger och så vidare. Sålänge så får den gamla hänga kvar, deal with it! ;)

Och sommaren fortsätter..

Hej!
Idag så pressade jag mig själv att gå upp lite tidigare för att hinna till stranden så fort som möjligt, jag och Emma ville ligga och steka riktigt länge idag! Så jag och Emma drog ner till krokodilberget för att möta upp Molly, Jennifer, Johan och Carro som vi redan trodde var där men när vi kom dit så upptäckte vi att ingen hade hunnit komma dit ännu. I slutet blev vi ganska många ändå, kul! Jag, Emma, Molly, Jennifer, Patricia, Sarah, Malin, Carro och Johan var det som kunde ses ligga och steka mitt på den stenhårda sandstranden, helt otroligt! Bilder kommer möjligtvis imorrn, tills dess peeps, peace and love!

Härligt sommarväder!

Hej!
Idag vaknade jag till solsken och fågelkvitter, underbart! På förmiddagen tog jag det lugnt, käkade frukost och gjorde mig iordning väldigt långsamt, sedan bar det av till tandläkaren för att fixa tandställningen, jag tror att dom spände den något men är inte säker, det gör ont som tusan i munnen iallafall, inte kul! Sen käkade jag lite lunch med mamma innan jag gick ner till stranden där Malin och Emma redan låg och stekte. Senare joinade Fanny och Jasmin oss också och vi solade några timmar. Innan vi gick hem så gick vi crasy med kameran och det blev några finfina bilder! Strax ska jag in till gamla stan med Emma, Malin och Sarah (möjligtvis flera) för att bara mysa lite och gå runt, ta en glass och sitta vid vattnet.

 

Börja blogga igen? :)

Har mina funderingar på att börja blogga igen, nu på sommaren så har man ju faktiskt tid för sånt och sen får man väll se hur det blir när jag börjar gymnasiet, har förhoppningar om att det inte blir allt för mycket plugg och att jag för en gångs skull ska kunna blogga iallafall varannan dag om jag inte har tid, jag är bedrövlig på att införskaffa mig nya vanor men om man vill så kan man :) för tillfället så fungerar inte mitt internet hemma så det blir från mobilen som jag bloggar vilket är ganska skönt om man inte har tid så är det bara att blogga "on the go" ;) kanske inte världens professionellaste men i dont care, det blir unikt ^^ Happyfaces everybody, peace out! / Amanda Ljungberg.

RSS 2.0