Downfall


Foto&Red:Jag Påbild:Molly Engblom&Michaela Zits.

Nu känns det inte riktigt bra va.. inte alls faktiskt, allt känns bara skit. Ska ta och ringa en kär vän.

A


Inspiration.


Foto&Red:Jag Påbild:Jennifer Bäckström
NikonD90 18-105mm


Nu är jag väldigt taggad på att ta lite fler porträttbilder.. Bloggar om anledningen senare idag. Hihi :)


ID: 912040 Två duvor stämde träff vid Torn...

ID: 912040 Två duvor stämde träff vid Tornbergs klocka. Den ena duvan dök upp på utsatt tid men den andra kom först efter en timma. -Hur kunde det ta så lång tid från söder? -Jo jag tyckte det var så fint väder att jag promenerade. Hahahahaha, humor!


Drömmer om chailatte.


Foto&Retusch:Jag Modell:Gabriella Ohlzon
Nikon D90 + 18-105 mm

Mmm.. Chailatte är det jag önskar mig mest just nu när det börjar bli riktigt kallt ute, det värmer otroligt mycket efter man har fått i sig en del och innan dess kan man alltid värma händerna med den, plus att det är väldigt snyggt att gå runt med en stor kopp i handen. Det är iallafall vad jag tycker!


Stockholm igen då.


Foto&Retusch: Jag Påbild: Jag
Nikon D90 + 18-105 mm

Åååh vad jag inte föredrar långa bussresor, det tar lång tid, är trångt och som grädden på moset så hade jag en högljudd unge bakom mig som på något sätt lät under hela resan, och då kan jag verkligen inte hålla minen längre. Men, tänk positivt, jag lyckades hålla allting inom mig tills att vi nått stockholm och sen satt jag och klagade på henne hela bilresan från Centralen med resten av min familj som lyssnare, jag tror inte att dom uppskattade det riktigt..


Släktmys.


Foto&Retusch:Jag På bild: fv. Farmor, Jag, Felicia, Farfar.
Nikon D90 + 18-105 mm

För mig betyder familj och släkt allt, därför blev jag väldigt glad över att min farfars bror och hans fru bjöd över mig, felicia, farmor och farfar på fika med bullar, kakor och nygräddade våfflor.


Ölands-miljö.


Foto&Retusch: Jag
Nikon D90 + 18-105 mm

Jag bara älskar hur miljön och naturen är på Öland, och den här gången tog jag mig tid att fotografera det. Så jag kunde få chansen att visa för alla er som inte har varit på öland, hur vackert det är.
Beskåda, förtrollas och njut!


Vacker som en dag.

Jag avgudar verkligen min vackra kusin, och då menar jag det verkligen. Man kan bara inte sluta fotografera henne, bilderna blir så underbara! Men som alltid så ser man alla små fel hos sig själv som ingen annan lägger märke till, och bilderna som jag tog på Felicia blev verkligen jättefina, men hon ville inte att dom skulle ligga uppe på min blogg så jag fick ta och beskåda dom för mig själv på min dator. Och det är klart att man måste respektera vad andra tycker, jag får fortsätta att fotografera henne när vi träffas och hoppas på att hon någon gång blir tillräckligt nöjd för att jag dem ska få läggas upp här!


Hittin' the roads.








Foto&Retusch:Jag Modell:Felicia Axelsson (kusin)
Nikon D90 + 18-105 mm

Hej!
Redan inne på andra dagen här nere, fy vad snabbt allting går! Idag har vi varit och shoppat i Kalmar, och jag fick panik på IKEA och råkade köpa fyra tavelramar som jag inte behövde.. Ja, jag har problem. Som tur var så valde vi iallafall rätt dag att shoppa och åka bil, för det regnade rätt mycket.


Äkta kärlek.


Fotograf & Retusch: Jag   Modell: Felicia Axelsson + Chickasaw
Nikon D90 + Nikon 18-105 mm

Kärleken mellan en häst och dess ägare är oändlig, här är min kusin Felicia med hennes underbara häst Chickasaw, vad tycker ni?


::::::::::::::::::::::::Första dagen på Öland:::::::::::::::::::::::

Hej!
Nu är jag äntligen nere på öland, och det tog tid ska jag säga! 7 långa timmar satt jag på bussen och jag satt kvar nästan helt ensam på bussen när jag skulle av, de flesta går ju av i Kalmar, och jag åkte till Löttorp, som ligger i norra öland för er som inte vet. Första dagen så har jag och min kära kusin Felicia tagit det lite lugnt, umgåtts, pratat, busat och åkt till stallet såklart! Som givet har kameran hängt med och jag har fotograferat galet mycket! Ett minus var att jag bara hade med mig ett 4 gigs minne för att jag inte hittade fler.. Så jag fick snåla, men jag tycker nog att jag fick till det endå! Här bjuder jag på några godingar från idag! :)










Kontakt

Mejl: [email protected]

(Om du vill kontakta mig via mobil el. liknande, mejla först!)


RSS 2.0