HELSINGFORS!

Tjenamors alla coola! Jag sitter och bloggar från Felicias iPad för tillfället, strax ska jag gå och borsta tänderna och sedan ska vi gå ut på staan! Vi ska åka nån jäkla sightseeing typ en timme men vi ska vara här i sju timmar innan båten går tillbaka så vi får tid för att shoppa och göra staden osäker också! Förtusaaan! Sjukt taggad på en till kväll här på båten, får väll se vad som händer denna gången. Igårkväll raggade jag upp en skit het kille, får se vem som blir mitt target ikväll... Se upp! ;);););) /A

Det går bra nu.

Nu börjar det kännas som om molnen lättar från himlen, jag känner att åskvädret var här ett bra tag igår men nu känns det som om till och med duggregnet börjar avta. Innan nästa helg ska molnen börja lätta upp också. Förhoppningsvis är det solsken efter påsklovet, det skulle iallafall vara riktigt skönt! Men myggen kommer väll antagligen finnas kvar ett bra tag till..

Idag blir det stressigt som bara den, jag ska typ ruuusa till bussen när vi slutar så att jag kommer hem och hinner vara hemma iallafall en 15 minuter eller så innan jag ska åka iväg till stallet. Sen så ska jag övertala Gabi att det är mycket bättre om jag åker till henne imorgon på morgonen istället för att jag sover hos henne idag för det orkar jag verkligen inte hur mycket jag än vill och hur mycket det än frestade mig när hon skrev att det blev kyckling till middag :P Sen ska jag iallafall HEM och träna på koreografin, prova kläderna till uppvisningen och gå och lägga mig tidigt så jag får sova ut och är klar i huvudet imorgon när det verkligen gäller. Förhoppningsvis så sätter sig koreografierna tills uppvisningen så att jag kan göra det någorlunda. Jag orkar inte riktigt bry mig om jag glömmer bort hälften, fast jo det gör jag endå, för jag står för tusan längst fram och vi är bara sex pers i gruppen, vilket betyder galet mycket attention .. -.-'  VARFÖR!? Vilka i-landsproblem alltså. 

Ursäkta att jag skrev hela första stycket i endast metaforer men vill inte skriva för personligt! Dem som är inblandade förstår, och det fyller hela syftet.

okeeeeij

inte lika tpl nu men allt är inte helt bra heller, oroa er inte för mycket, det kommer svackor ibland!

flm riktigt hårt

Sitter och gråter på mitt rum, allting bara skiter sig, härliga människor finns där för mig. jag mår piss över dem som har valt att inte göra det. ännu mer på dem som har sårat mig. Har inte mått så här dåligt på VÄLDIGT länge, och ni vill inte fråga om vad som hände senast, det tog ÅR att komma över, har inte ens kommit över det helt än. Är inte stark nog att klara mig igenom det här, jag orkar verkligen inte. Jag pallar inte städa rummet, träna på koreografin, åka till stallet, åka till uppvisningen, plugga, äta. ingenting känns nödvändigt. jag är tom.

egentligen vill ja inte skriva det här alls men jag måste få ur mig allting, fasst det är egentligen onödigt för jag mår lika dåligt sen endå. personen i fråga som har gjort mig "illa" var jag beredd att förlåta. men jag är inte säker längre. helst skulle jag flytta ner till kalmar och gå resten av gymnasiet där efter sommaren, möjligtvis att det blir så, jag vet inte. men det är väldigt frestande att komma bort från all skit. en vän till mig sa att det inte fungerar att ignorera det. men jag vet inte what do to from this point. det är enklare att ignorera det i kalmar än att ignorera det här i stockholm. känner att iallafall två av mina andra närmsta vänner kommer försvinna med denna personen också, och jag känner mig livlös i hela kroppen bara jag tänker på skiten, jag mår redan dåligt som det är.

hur det än blir i slutändan så kommer det antagligen sluta med att jag har förlorat den personen som jag verkligen på riktigt var intresserad av och för vad? Jag vet inte vad jag ska skriva, trodde det skulle bli bättre av att jag fick ut mina tankar men det är för mycket på en och samma gång, har försökt fokusera på skolan för att få bort tankarna på allt skit, har lyssnat konstant på oskar linnros tre dagar i rad i hopp om att det skulle lägga sig som ett brus över allting, men inte. en nära vän är förbannad och skulle bankat ner personen för länge sen om jag inte sagt att de inte fanns nån anledning, de sägs att jag inte ska lägga mig men jag ser ingen anledning att stå emot, vad som hänt har hänt. jag vet ingenting längre.

vill gå och spy men de finns ingen anledning, men skulle gjort de för längesen om de inte va så att ja hade spyskräck. fuck off. tårarna bränner, hjärtat svider, livet lider.

/A

Tankarna finns inte på rätt ställe.. Sitte...

Tankarna finns inte på rätt ställe.. Sitter på bussen till skolan en timme för tidigt och märker det ungefär när man är 10min från skolan. Kul. Det märks att jag har aldeles för mycket i mitt huvud, önskade bara att det inte skulle påverka allt runtomkring men det gör det. Aja, nån fördel för det väll med sig, jag hinner kolla över matten innan matteprovet jag ska ha idag och kanske hinner börja skriva mitt tal till svenskan också så att jag kan gå tidigare från svenskan, finns inte ens en anledning till varför jag ska gå tidigare, men vill bara bort härifrån, jag trivs inte. Jag trivs varken i skolan eller utanför skolan för tillfället, skulle bara vilja ta första bästa buss ner till Öland och sitta och prata med min älskade kusin natten lång. Bajs på livet<3


Vill bli frisk..




Kollade igenom mina bilder på datorn och hittade några som jag tog i förra veckan innan jag och Malin skulle ut och springa, just nu är jag fortfarande förkyld och tjejerna har frågat mig om att dra med ut och springa två gånger utan att jag har kunnat.. :( Det suger ju! Aja, nu ska jag gå och sova skönhetssömn och hoppas på att det fungerar någolunda, hehe. :P Godnatt på er!

/A


...

Alla tårar når min kind, du förstår nog så försvinn
spola tillbaka tiden, till då jag inte va i skiten
tack hej fuck dej, vill att han ska gilla mig


Hej hej pluggande tjej.. Eller? Sitter på ...

Hej hej pluggande tjej.. Eller? Sitter på bussen påväg hem, ovanligt va? Har lite lätt panik på att jag har övermycket plugg just nu. Det komiska är att det faktiskt inte är så mycket, men det är mycket för att vara min skola :P Idag tog jag med mig en ledighetslapp från skolan, känndes så jäkla skönt att veta att jag skulle få vara ledig från skolan ett par dagar så jag nästan skuttade ut ur skolan sen. Däremot kan jag inte skriva vad jag ska göra för att det är en överaskning till en person, även om det finns väldigt liten risk att den personen läser min blogg så vill jag ändå inte riskera det när vi har lyckats hålla det hemligt såhär pass länge :) ANYWAYS, vi åker bort nästa helg, ska bli så himla skönt att komma iväg från allting! Känner att jag behöver en paus nu, och helgen efter det så åker hela familjen ner till Öland. Funderar på att åka ner tidigare för att komma ifrån allt lite extra länge. Kan ju säga att det verkligen skulle behövas.. Men men, nu kan jag inte stirra ner i mobilen längre, kommer bli åksjuk! PUSS! /A


Hej hej sjuk tjej! Just nu s...

Hej hej sjuk tjej! Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan, känns som om det bara är vid de tidpunkterna jag har tid för att blogga och skriva ner mina tankar. I helgen har det hänt en hel del grejer, mycket saker som jag inte tänker ta upp här. Inte bara för min egen skull utan även för de som är inblandade, men det är inga stora grejer endå så ni behöver inte oroa er! Jag har blivit förkyld under helgens gång och nu mår jag bajs. As ont i halsen och näsan rinner konstant, inte najs! Jag kurerar mig själv med ibumetin, kan jang och försöker borsta tänderna så ofta jag bara kan för att få bort bacillerna. Än så länge utan framgång.. Idag är det som vanligt bara en tvåtimmars lektion i engelska, så jäkla skönt. Senare ska jag träffa Filippa i handen över en fika och bara sitta och prata, det ska bli mysigt! Sen blir det hem, middag och bums i säng, jag har fått aldeles för lite sömn! Nu ska jag vila hjärnan lite innan jag ska byta till tunnelbanan, puss på er! /A


Sitter i skolan med Alexandra och väntar p...

img_6807 (MMS)

Sitter i skolan med Alexandra och väntar på att den nästan fyra timmar långa graflektionen ska börja, idag får min grupp en ny lärare, ska bli intressant! Jag hoppades på att det skulle vara en snygging men tror ikke att det blir så, det är väll bättre så också, då finns det ingen risk att bli distraherad på lektionen :P Nu ska jag återgå till att konversera med min käre bänkkamrat, puss! /A


RSS 2.0